Bip internet paketini ikiye katlama

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Turkcell Bip' ten "enflasyonla mücadele kanalı takip edin internetiniz ikiye katlansın" kampanyası nedir? Enflasyonla mücadele kampanyasıyla internet paketi ikiye katlanıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

4.5G uyumlu Turkcell hat müşterilerine özel Bip uygulamasından katılacağınız kampanya ile mevcut internet paketinizi ikiye katlatabilirsiniz. 

Bip’ in hediye internet kampanyasının şartlarında Turkcell’ in bireysel veya kurumsal müşterilerine özel 31 Aralık’ a kadar mevcut internet paketlerini 2′ ye katlatan “enflasyonla mücadele kampanyasını” kullanabilir. Hediye hakları sonraki aylara devredilmeyecek ve verilen hediye internet 30 gün boyunca kullanılabilecek.

Enflasyonla mücadele kampanyasına nasıl katılır?

Enflasyonla mücadele kampanyasına katılmak için hattınız Turkcell olması ve cep telefonunuza Bip uygulaması yüklü olması gerekiyor. Kampanya Turkcell tarafından otomatik tanımlanmakta ve bilgi mesajı Bip uygulaması üzerinden gelmekte. Gelen mesajın içeriğinde interet paketini ikiye katlayabilmek için Enflasyonla mücadele kanalını takip edilmesi gerekiyor. Mesajın altında “Takip et” butonuna dokunup başvurunuzun sonucunu bekleyeceksiniz. Onay geldikten sonra hattınıza tanımlandığını belirten bir mesaj alacaksınız. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bip internet paketini ikiye katlamaEnflasyonla mücadele kampanyasına nasıl katılır?enflasyonla mücadele kanalı takip etenflasyonla mücadele kanalı takip et bipbip enflasyonla mücadele kanalı takip et

Örnek 2 GB, 6 GB, 8 GB – 16 GB veya 10 GB ise 20 GB enflasyonla mücadele kanalı takip etmeden dolayı katlamış olacak.


Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2018, 19:06

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak