Bip mesaj yazmadığım halde yazıyor görünüyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Bip mesaj yazmadığım halde yazıyor görünüyor. Bu durum bazen ortaya çıkıyor ve grupta kişi yazmadığı halde yazıyor gibi görünmesi normal mi? Kendiliğinden mesaj yazma.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bip, Türkiye için önemli bir uygulama olduğunu satır başında belirtelim. Özelliklerine baktığımızda çoğu uygulamadan daha başarılı. En dikkat çeken özellikleri grup görüntülü aramada 10 kişiyle aynı anda görüşme yapabilme. Şu an dünyaca ünlü mesajlaşma uygulamasında dahi 4 kişiyle sınırlı. Tabi bir iki yıla bu değişebilir.

Bip grup mesajlaşmaları uzun zaman kullananlardan biriyim ve kullanılmasını önerenlerden de biri. Ama sorun olarak gördüğümüz iki önemli özelliği belirtmek isterim. Biri grup aramalarında çok kişiyle görüşmede ses ve görüntüde donma sorunu ve grupta mesaj yazmadığım halde yazıyormuş gibi görünmesi.

Kullanıcı deneyimi olarak biz uygulamanın bazı esksik taraflarının iyileştirilmesi ile gayet başarılı olacağından yanayız. Bu iki mesele özerinde durulması gerekiyor. Özellikle görüntülü göüşme sorunu dikkat edilmesi gereken önemli husus.

Bip mesaj yazmadığım halde yazıyor görünüyorum

Grupta mesaj yazmadığım halde yazıyor görünüyorum bu durum normal mi? Bu sorun çok sık görülmeyen ama arada bir ortaya çıkan bir durum. Anladığımız kadarıyla takılıp kalma durumu gibi bir şey. Bakıldığında yazıyor şeklinde görülüyor ama bir kaç dakika değil bazen saatlerce ara ara bu şekilde görüldüğü de oluyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu sorundan rahatsızlık duymuyoruz. Ama bazıları bu tip durumlardan rahatsız olabiliyor ve WhatsApp’ a geri dönebiliyor. Yani önemsiz gibi görülenler önem arz edebiliyor.

Bip mesaj yazmadığım halde yazıyor görünüyor

Kendiliğinden mesaj yazıyor gibi görünme sorunu

Size saatlerdir mesaj yazıyormuşsunuz gibi göründüğünüzü söylüyorlarsa ve mesaj yazıyorum gibi görünüyor çözümü nedir diye merak edenler için bir kaç önerimiz olacak.

  • Test mesajı atınız
  • Sonra devam ediyor görünüyorsanız deneme için telefonun kapatılarak açılması
  • Ayarlardan sohbet ayarlarına girip son görülmeyi kapatın ve deneyin 
  • Gruptan çıkıp tekrar eklenin
  • Sorun sürekli çıkıyorsa ayarlardan “Bip hakkında” sonra bize ulaşınla destek isteyin
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak