Bip toplu mesaj nasıl atılır?

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Bip toplu mesaj nasıl atılır ya da Bip toplu mesaj gönderme yollama şeklinde soranlarınız vardır. Bip uygulaması toplu mesaj atma biraz farklı olabiliyor. Direk fark edilmiyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Eski zamanlarda mesaj gönderme SMS ile daha çok yapılmaktaydı. Telefonlarda internet olduğu zamanlarda da bu şekildeydi. Hatta internetten ücretsiz mesaj göndermek için bazı siteler dahi bulunurdu. Sonralardan çıkarılan mesajlaşma uygulamaları ve telefonda internettin yaygınlaşmasıyla yerini uygulamalara devretti. 

Bip toplu mesaj gönderme özelliğini bazı kullanıcıların büyük ihtimalle bilmediğini düşünüyoruz. Bu özellik çoğunlukla Kurban, Ramazan bayramlarında veya kandiller gibi özel günlerde kullanılmakta. 

Bip toplu mesaj listesi seçeneği ile ayrı ayrı liste oluşturabilirsiniz. Örneklemek gerekirse bayram mesajları ve kandil mesajları şeklinde ayrı ayrı oluşturacağınız liste ile kolayca çok uğraşmadan Bip kullananlara toplu mesaj gönderebilirsiniz. Birde isterseniz istemediğiniz kişileri ayrı listede tutabilirsiniz.

Yeni toplu mesaj listesiyle oluşturulan listeyi daha sonra düzenleyerek ister yeni birini ekleyebilir yani kişi ekleme veya listeden kişi kaldırma işlemini yapabilirsiniz. Mesaj listesini silmekte aynı bölümden kolayca yapılmakta.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bip toplu mesaj atma özelliği!

Bip yeni toplu mesaj listesi nedir nasıl kullanılır ve ne işe yarar? Bip toplu mesaj gönderme özelliği pek kullanılmıyor diye düşünüyoruz. Ya da bayramlarda ve kandiller gibi özel günlerde kullanılıyor. Bipuygulamasına baktığınızda direk aklınıza gelmeyecek bir bölümde yer aldığından Bip toplu mesaj listesi görünmemekte. Peki Bip toplu mesaj nasıl atılır?

Telefondan Bip toplu mesaj nasıl atılır?

  • Uygulamadan “Mesajlar” kısmına giriniz.
  • Sağ üstteki “+” simgesine dokunalım.
  • “Yeni toplu mesaj listesi” bölümüne girelim.
  • Bip uygulamasını kullanan kişilerden istediğimiz kişileri seçip “İleri” seçeneğine dokunalım.
  • Toplu mesaj listesine bir ad verelim ve “Oluştur” ile devam edelim.
  • Listeye sonradan kişi ekleme veya eklenen kişiyi listeden çıkarmak için yukarıdaki toplu mesaj liste adına dokunalım.
  • “Liste bilgisi” çıkacak dokunup “Düzenle” kısmını kullanalım.
  • Toplu mesaj listesini silmek içinde “Listeyi sil” seçeneğine dokunalım.

Bip toplu mesaj nasıl gönderilir haberimize ekleme yapmak isteyenler yorumlarımız kısmıyla bize ulaşabilirsiniz. Olurda toplu mesaj gitmiyor ise aldığınız hata mesajını bize tam yazarak iletiniz. Sorun çıktığında Bip Web uygulamasından da denemenizi öneririz. Samsung, Huawei Android telefondan veya iPhone cihazda sorun yaşayanlar yardım istediğinde telefonlarının modellerini de belirtmelerinde fayda var.

Bip toplu mesaj nasıl atılır?Bip toplu mesaj atma özelliği!Bip toplu mesaj göndermeBip toplu mesaj iphonetoplu mesaj gitmiyortoplu mesaj nasıl gönderilirBip toplu mesaj yollama Android

Whatsapp toplu mesaj gönderme iPhone telefondan örnek olarak resimli anlatılmıştır. Android telefonlardan da aynı adımları takip ediniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir