Facebook paylaş butonu kapatma kaldırma

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Facebook hesabında gönderileri paylaşıma kapatmak yani Facebook paylaş seçeneğini kaldırmak için paylaşmaya engellemeniz gerekiyor. Fotoğrafları ve videoları engelleme.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Facebook hesabımda paylaştığıklarımı başkaları paylaşmasın veya biri paylaşmasını engellemek istiyorum. Paylaşım nasıl engellenir sorusuna direk olmasada dolaylı yolla işlem yapılabilir. Birinin paylaşım yapmasını istemiyorsanız kişiyi engellersiniz. Engelleme yorum yapma, beğeni engelleme ve sizin profilinizi göremez. Ama paylaş ve etiketleme ile ilgili bazı ayarlar bulunmakta. Hadi bu ayarlara birlikte göz atalım.  

Facebook paylaş seçeneği nasıl kaldırılır?

Facebook paylaştıklarımı paylaşıma kapatmak istiyorum: Hesap ayarlarına giriniz. “zaman tüneli etiketleme” bölümüne girip gerekli engellemeleri yapınız. Kişi engelleme için ayarlardaki “engelleme” yazısına tıklayıp kişiyi eklemeniz yeterli.

Bu bölümde sizin zaman tüneliniz de kimlerin paylaşım yapabileceği, etiketlenmeleri kimler görebilir ve etiketlemede onay gibi ayarları yapabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Facebook paylaş butonu kapatma kaldırmaFacebook paylaş seçeneği nasıl kaldırılır?Facebook paylaş kapatma

Facebook paylaştıklarımı paylaşıma kapatmak istiyorum haberimizde bildirimleriniz açıksa sizin yaptığınız paylaşımı biri paylaştığında bilgi mesajı gelecektir. O zaman isterseniz engelleyebilir veya kişiyi şikayet edebilirsiniz.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir