Facebook profile video ekleme

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Facebook uygulamasında oluşturulan profillerde kullanılan videoları nasıl ekleyebileceğinizi adımlar halinde bu haberimizde sizlerle paylaşacağız. Video nasıl eklenir?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Facebook uygulamasında kendi zaman tünelinizde video paylaşabileceğinzi gibi aynı zamanda profilinizde video ekleyebilirsiniz. Tabiki profile eklediğiniz videoların uzunluğu zaman tünelinizde paylaştıklarınız kadar uzun olmamaktadır. Facebook profil videolarına belirli bir süre kısıtı getirmiştir. Bu süre kısıtı kadar videoyu profilinize koyabilmektesiniz. Peki bu profil videosu nasıl konmaktadır yada profil videosunu koyduktan sonra değiştirme imkanımız var mıdır ? Bu sorularınızın cevabını aşağıdaki başlığımız altında sizlere vermeye çalıştık.

Facebook profile video ekleme kaldırma nasıl yapılır

Facebook yukarıda dediğimiz gibi profil videolarına belirli bir süre kısıtı getirmiştir. Peki bu süre ne kadardır ? Facebookta profil videosu paylaşmak istiyorsanız oluşturacağını video en fazla 7 saniye uzunluğunda olması gerekmektedir. 7 saniyeye kadar profil videosu çekebilir ve ekleyebilirsiniz. Profil videosu adından da anlaşıldığı gibi profil resmi gibi hesabınızın üst kısmında bulunmaktadır. Sizin profilinize giriş yapan arkadaşlarınız bu videoyu resimde olduğu gibi görebilmektedirler.

Facebook profil videosu eklemek veya eklediğiniz videoyu değiştirmek için aşağıdaki adımları uygulayınız;

  • İlk olarak facebook hesabınıza giriş yaprak profilinizi açınız. Daha sonra profil resminiz veya videonuza fareniz ile tıklayınız.
  • Eğer hazır bir videonuz yok yeni çekecekseniz Yeni Bir Profil Videosu Çek yazısına veya telefonunuzdan herhangi bir videoyu eklemek isterseniz Profil Videosu Seç yazısına tıklayınız. Aşağıdaki resimde bu seçenekler gösterilmiştir.

Facebook profile video ekleme

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Yukarıdaki işlemlerden hangisini yaptıysanız o işlemin talimatlarını takip ederek ilgili videoyu facebook’ a yükleyiniz.
  • Son olarak ise ekranın altında yer alan kullan yazısına tıkladığınızda video profilinizde görünmeye başlayacaktır.


Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2017, 10:58

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir