Facebook teşekkür videosu hazırlama

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Facebook uygulamasında bulunan bir özelliği bu haberimizde sizlerle paylaşacağız. Facebook' ta teşekkür videoları nasıl hazırlanır? Video hazırlama resimli anlatım.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Facebook ülkemizde ve dünyada en çok kullanılan sosyal medya aracıdır. Milyonlarca üyesi bulunan facebook kullanıcılarına bir çok özellik sunmaktadır. Bu özelliklerden birde teşekkür videosudur. Bu haberimizde arkadaşlarınıza, ailenize veya sevdikleriniz bir kaç dakikalık zaman diliminde facebook teşekkür videosunu nasıl hazırlayabileceğinizi anlatacağız. Facebook teşekkür videosunu hazırlama adımlarını aşağıdaki başlığımız altında resimli olarak bulabilirsiniz.

Facebook teşekkür videosu direkt olarak şirketin kendi sitesi üzerinden hazırlanmaktadır. Bu videoyu hazırlamak için internetten herhangi bir yazılım indirmenize gerek yoktur.  Birazdan bahsedeceğimiz adımları uyguladığınızda çok kısa sürede facebook teşekkür videosu hazırlayabilirsiniz.  

Facebook teşekkür video hazırlama

  • İlk olarak facebook.com/thanks linkini tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak enter tuşuna basınız. Karşınıza gelen sayfanın sağ tarafında bulunan listede yer alan  arkadaşlarınızdan ve ailenizden birini seçiniz. Bu işlemden sonra facebook otomatik olarak bir videoyu sizler için hazırlayacaktır. Facebook hazırlamış olduğu bu videoya müdahale imkanınız sizlere vermektedir. Hazırlanan bu videoyu kendinizde düzenleyebilirsiniz. Bütün bu işlemlerden sonra hazır hale gelen videoyu yine aynı ekranda bulunan “Videoyu Paylaş” yazısına tıklayarak teşekkür videosunu arkadaşınıza gönderebilirsiniz. Bu işlemden sonra facebook arkadaşınıza sizin bir video hazırladığınızı bildiren uyarı gönderecektir. Eğer arkadaşınız zaman tüneli izinlerini herkes olarak ayarlamışsa bu videoyu herkes izleyebilecektir. 

Facebook teşekkür video hazırlama

  • Facebook teşekkür videosunda yukarıda dediğimiz gibi değişiklik yapabilirsiniz. İlk olarak bu videonun  genel temasını değiştirebilirsiniz. Karşınıza üç farklı seçenek çıkacaktır. Bu seçeneklerden herhangi birini hazırlayacağınız videoya uygulayabilirsiniz.
  • Temanızı belirledikten sonra videonun giriş cümlesini belirleyebilirsiniz. Standart olarak gelen “Merhaba ….” yazısının yerine istediğinizi yazabilirsiniz.
  • Son düzenleme olarak ise bu videoya istediğiniz resimleri ekleyebilir veya çıkarabilirsiniz. Bu düzenlemelerinizi facebook anında hazırladığınız videoya uygulayacaktır. Bundan dolayı videoyu yayınlamadan son halini görebilirsiniz. 

Facebook teşekkür videosu hazırlama

Sevdiklerinize Facebook aracılığı ile teşekkür videosu hazırlayarak onları mutlu edebilirsiniz. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Facebook video hazırlama


Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2017, 18:39

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir