Facebook toplu mesaj silme

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Facebook mesenger uygulamasına gelen mesajlarınızı tek tek silmek yerine toplu olarak silmek istiyorsanız bu haberimizdeki yazılı ve görsel adımlarını uygulayınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Facebook messenger uygulaması son dönemde en çok kullanılan mesajlaşma uygulamasıdır. Her geçen günde kullanıcı sayısı artmaktadır. Bun uygulama üzerinden bir çok mesaj gelebilmektedir. Bazı mesajlar bizlerin için önemli olduğu gibi bazıları ise önemsizler arasında yer almaktadır. Peki bu önemsiz mesajları silmek için ne yapmalıyız. Bu mesajları tek tek silmemiz mi gereklidir yoksa toplu silebileceğimiz bir yöntem var mıdır?

Yukarıdaki sorunuza olumlu cevap verebiliriz. Facebook messengerde yer alan mesajlarınızı toplu olarak sizlebilirsiniz. Bu silme yöntemini aşağıdaki başlığımız altında adımlarını resimli olarak yayınladık.

Facebook’ ta toplu mesaj silme

Facebook kullanıcılarının yoğun olarak sorduğu sorular içerisinde başlığımızda geçen toplu mesaj silmenin nasıl yapılacağı sorusu da yer almaktadır. Facebook messengere gelen mesajlarınız herhangi bir sebepten ötürü biriktiyse bunları teke tek silmeniz epey bir zamanınızı alabilir. Bu zamanı kısaltmanın bir yöntemi bulunmaktadır. Ne yazık ki bu facebook içerisinden yapılamamaktadır. Bir eklenti ve uygulama kurarak bu işlemi yapabilmekteyiz. Şimdi bu uygulamanın nasıl kurulacağını ve kullanılacağını anlatmaya başlayalım.

  • İlk olarak facebook hesabınıza giriş yapınız. Ardından sistemde mesajlar bölümüne giriş yapınız.
  •  Yukarıdaki bölüme giriş yaptıktan sonra bu arada hesabınızı chrome tarayıcısı ile açmanızı gerekmektedir. Tarayıcınızın adres çubuğuna chrome.google.com/webstore/detail/facebook-delete-all-messa/hgiidlnejdlfoacoeleopkljhbckmlko?hl=tr&gl=TR linkini yapıştırarak enter tuşuna basınız. Bu işlemden sonra karşınıza aşağıdaki ekran gelecektir. Facebook All Delete eklentisini tarayıcınıza kurunuz. Bunun için ekranda yer alan Chrome Ekle yazısına tıklayınız.

Facebook toplu mesaj silme

  • Yukarıdaki işlemi yaptığınızda aşağıdaki ekran karşınıza gelecektir. Bu ekrandan Uzantı Ekle yazısına tıklayınız.

facebook messenger toplu mesaj silme

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Bu işlemden sonra www.facebook.com/delmessages adresine girerek karşımıza gelen ekrandan Uygulamayı Kullan yazısına tıklıyoruz. Aşağıdaki ekranda bu bölüm kırmızı kutucuk içerisine alınmıştır.

tüm mesajlarımı silmek istiyorum

  • Son olarak ise mesajlar ekranında bulunan ikonu tıklıyoruz OPEN YOUR MESAGGE yazısına tıklıyoruz. Bu işlemden sonra aşağıdaki ekran karşınız gelecektir. Mesaj silme işleminiz onayladığınızda bütün mesajlarınız silinecektir.
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.