Galaxy Store bir ağa bağlanıp tekrar deneyin

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung Galaxy Store bağlanırken bir hata çıkıyor ve ağa bağlanıp tekrar deneyin mesajı veriyor. Tekrar dene ve ağ ayarları önerisinde de yine aynı yer açılıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung mağazaya bağlanılıken veya uygulama indirirken ağ bağlanıp deneme öneriliyor. Çıkan hataya baktığımızda sanki telefonda internet yokmuş gibi davranıyor. Biz bunla birde güncellemede karşılaştık ve çıkıp tekrar girdiğimzde yine aynı uyarıyla karşılaştık. Bağlantı olmuyor gibi çıkan sorunlarda yapılacaklar çoğunlukla aynı oluyor.

Uyarılarda biz dediği önerilere baktığımızda bir türlü beyaz ekrandan çıkamadık. Sonrasında komple çıkıp yeniden işlemleri başlatarak uyarıyı ekrandan kaldırdık. Ama bizdeki durum uzun süre güncellemelerin yapılmamasından kaynaklı biriken paketlerin yoğunluğu da söz konusuydu. İnternet erişimini başka bir cihaz üzerinden yapıldığından alışveriş sırasında oluşan aksaklıklar tekrardan başa dönmesine neden olabiliyor.

Google Store tekrar deneyin ne demek ve çözümü için;

Buradaki sıkıntı ya mağazaya ulaşamıyor ya internet’ i algılamıyor. Bu bazen uygulamanın servis hizmetlerinde yaşanan aksaklıkta ve bazende cihazdaki sürümüyle alakalı olabiliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  1. Çoklı bağlantı yapılabiliyorsa kendi interneti veya bie modemin wifi ağına bağlanın.
  2. Tüm uygulamalardan çıkın veya cihaz kapatılabilir.
  3. Apps mağaza uygulamasını sonlandırın.
  4. Güncellemeleri kaldır veya önbelleğin silinmesi gerekebilir.
  5. Sunucuya bağlanılamıyor durumu görülebilir ve dns ulaşımı sağlayabilir.
  6. Apps içinde bir güncelleme gerekebilir.
  7. Eski mağaza sürümleriyle test edin.
  8. Oturum sonlandırılabiliyorsa çıkışa atın ve tekrardan girin.

Son işlemde şifrenizi hatırlamıyorsanız yeni bir hesap oluşturabilirsiniz. Mail olarak parolasını bildiğiniz bir hesabı ekleyiniz.

Galaxy Store bir ağa bağlanıp tekrar deneyin

Yukarıdakilerle yol alamadıysanız, belki yüklenen bir uygulamanın bu tip bir sıkıntıya yol açmış olabilir düşüncesi ile teker teker uygulamaların test edilmesi icap edebilir. Belki daha ileriye giderek cihaz sıfırlanması şart olabilir. Bazı zamanlarda da Android’ in güncellenmesi iş görebiliyordu. Unutmadan böyle bir durumla eskiden çoğunlukla virüs bulaşma durumlarında karşılaşırdık. 


Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2020, 03:13

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.