General Mobile 4G görüntülü arama nasıl yapılır

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

General Mobile 4G telefon modelinde görüntülü arama özelliği var mıdır ? General Mobile 4G'de görüntülü konuşma yapabilmek için hangi uygulamaları yüklemeliyiz ?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

General Mobile 4G  modeli geçen döne içerisinde uygun fiyatı ve bir çok özelliği bünyesinde bulundurmasından dolayı akıllı telefonlar içerisinde tercih edilenler arasında yer aldı. Google firmasıyla ortaklaşa geliştirilen GM 4G modeli piyasada bir çok kullanıcıda bulunmaktadır. General Mobile 4G telefon modelinde görüntülü görüşme özelliğinin olup olmadığı en çok merak edilen konular arasında yer almaktadır. aşağıdaki başlığımız altında bu sorunuza cevap vermeye çalışacağız.

General Mobile 4G telefon modelinde kamera bulunmasından dolayı görüntülü konuşma yapılabilmektedir. Fakat GSM hattınız üzerinden karşınızdaki kişiler ile  görüntülü konuşma yapabilmek mümkün görünmüyor. Kısacası rehberinizde bulunan kişilerden birinin üzerine gelip aram tuşuna bastığınızda “Görüntülü ara, video araması yap” şeklinde bir seçenek ne yazık ki  General Mobile 4G’de bulunmamaktadır. Açıkçası bu özellik bir çok cihazda yer almamaktadır.

General Mobile 4G görüntülü

General Mobile 4G görüntülü arama nasıl yapılır

Peki GSM hattı üzerinden görüntülü arama yapamadığımız taktirde farklı bir yöntem uygulatarak görüntülü konuşma yapabilir miyiz ? Bu sorunuza olumlu cevap verebiliriz. Android telefonlar için geliştiren özel uygulamalar ile karşınızdaki kişiler ile görüntülü konuşma yapabilirsiniz. Google Play Store’de yer alan görüntülü görüşme yapabileceğiniz uygulamaları sizlerle paylaşalım;

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Skype : Microsoft tarafından geliştirilen görüntülü sohbet uygulamasıdır. Skype uygulamasında hesap oluşturduktan sonra internet üzerinden görüntülü konuşma yapabilirsiniz. Ayrıca Skype sizlere çoklu görüşme imkanı da vermektedir.
  • Facebook: Facebook çok uzun zamandır kullanıcılarına görüntülü görüşme imkanı vermektedir. Video arama özelliği ile sevdikleriniz ile görüşmeli konuşabilirsiniz. 
  • Hangouts: General Mobile 4G telefon modelinde varsayılan uygulama olarak gelen google tarafından geliştirilen Hangouts’u kullanarak da görüntülü görüşme yapabilirsiniz.
  • Google Duo: Hangouts uygulaması kullanıcılar tarafından çok da tutulmayınca Google yeni bir uygulama geliştirdi. Duo adıyla piyasaya sürülen uygulama daha kullanışlı özelliklere sahip olmaktadır. Bu uygulamada da görüşme yapabilmek için her iki tarafta da kurulu olması gereklidir.
  • Whatsapp: En çok kullanılan mesajlaşma uygulaması Whatsapp ile de görüntülü görüşme yapabilirsiniz. Arama simgesine basarak görüntülü arama yapabilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2017, 22:11

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.