Hi-Level televizyon internet ayarları

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Hi-Level Smart televizyon internet ayarları olmuyorsa daha doğrusu bağlanmıyorsa girilen şifre veya wifi uyumsuzluğu görülebilir. Burada yapılması gerekenlerden bahsedeceğiz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Günümüzde artık en çok merak edilen sorulardan biri de televizyonlarda internet bağlantısı konusudur. Bu açıdan önemli bir yere sahiptir. İnsanlar artık film izleme ya da video izleme gibi işlerini televizyonlardan yapmak istemektedir. TV ise büyük ekran olduğu için çok fazla tercih edilmektedir. Hi-Level televizyon internet ayarları nasıl yapılır?

Aynı zamanda insanlar televizyon kanallarının sunduklarını değil, kendi izlemek istedikleri şeyleri açmayı tercih etmektedirler. Bu yüzden televizyonlarda internet kurulumu yapma söz konusudur. Bu yüzden televizyon markalarından biri olan Hi-Level televizyonda da internet kurulumu söz konusudur. Bu yazımızın devamında sizlere bu konu hakkında bilgi verilecektir.

Hi-Level marka ülkemizde oldukça fazla tercih edilen markalardan biridir. Bu markanın televizyon, tablet ve telefonları mevcuttur. Uygun fiyat olarak satışta olan bu marka ucuz olduğu için tercih edilenlerden biridir. Bu markanın televizyon içerisinde internet bağlantısı söz konusudur. Burada bunun nasıl yapıldığına bakacağız.

Hi-Level internet kurulumu nasıl yapılır?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Burada hi-level internet kurulumu nasıl yapılır bunun hakkında bilgi vereceğiz. İlk olarak Hi-level olan televizyonunuzu açınız. Menü tuşuna basınız ve burada açılan seçeneklerden biri olan ayarlar kısmına tıklayınız. Buradan ağ ve internet ayarlarına tıklayınız. Burada ise şebeke türü olan ilk seçenekteki kablolu ya da kablosuz ağ ayarlarına tıklayarak size bağlı olarak istediğiniz seçeneği ayarlayabilirsiniz. Burada kablosuz ağ seçeneği için gerekli olan şifreyi girerek bağlantıyı kurabilirsiniz.

Ayarlar / Ağ kısmından internet bağlantınızı yapabilirsiniz. Ama zaten ilk kurulumda wifi bağlantısı ekrana gelebilir.

  1. Eğer bağlantı yapılamıyorsa ağ ayarlarını sıfırlayınız
  2. Fabrika ayarına döndürülebilir
  3. Modemdeki kanal ayarının değiştirilerek bağlantı yapılabilir
  4. Harici olarak telefonun hotspot’ u üzerinden test etmeye çalışınız.

Hi-Level televizyon internet ayarları

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir