Huawei interneti paylaştırma Wifi ayarları

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Huawei interneti paylaştırma, ayarlarda ki kişisel ortak erişim noktasının açılması gerekiyor. Bu özellik Huawei interneti başka telefonda kullanımı ve bilgisayardan bağlanmayı sağlıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Günümüzde gelişen teknolojinin de etkisi ile internet kullanımı oldukça yaygın. Genç yaşlı neredeyse tüm insanlar interneti aktif olarak kullanmakta. İnternet hayatımızı aynı zamanda oldukça kolaylaştırmaktadır. Evden çıkmadan işlerimizi internet aracılığı ile halledebiliyor, tanıdıklarımızla iletişim kurabiliyoruz. Ayrıca internet aracılığı ile farklı aktivitelerde bulunup keyifli vakit geçirilebilmekte. Ancak interneti kullanabilmeniz için belirli miktar para ödemelisiniz. Bazen belirli sebeplerden dolayı internetiniz bitebiliyor. Bu durumda yanınızda bulunan farklı insanların, cihazları ile kendi telefonunuzu bağlayıp interneti kullanabilirsiniz. Ancak bağlanabilmek için belirli ayarları ayarlamak gerekiyor. Her cihazda bağlantı ayarları farklı olabilmektedir.

Huawei markalı telefonda İnternet paylaşımı, interneti başka cihaz ile paylaşmak istiyorsanız, ilk olarak kendi telefonunuzda mobil veriyi açmalısınız. Daha sonra paylaşmak istediğiniz cihazını Wifi’sini açın. Ardından kendi telefonunuzun ‘ayarlar’ bölümüne girin. Buradan ‘İnternet paylaşımı ve mobil erişim’ yazılı olan bölüme basın.

Huawei interneti paylaşıma açma devamı: Açılan sayfada ‘mobil erişim noktası’ yazan yeri açık konuma getiriniz. Çıkan dikkat uyarısını ‘Tamam’ a basarak onaylayın. Daha sonra mobil erişimi açık olacaktır. Karşı cihazda Wifi ağı araması yapın ve çıkan isimler arasından kendi telefonunuzun adını seçin. Kendi koymuş olduğunuz şifreyi girin ve onaylayın. Böylece bağlantı gerçekleşmiş olacaktır.

Huawei internet nasıl paylaştırılır?

  • Ayar kısmına girdiğinizde “Kablosuz bağlantı ağlar”
  • “Kişisel ortak erişim noktası”
  • Erişim noktasındaki butonu kaydırarak açınız
  • Cihaz adının yazdığı yer wifi adı ve şifre bölümüne de bağlantı için güvenlik olarak belirlenecek parolayı yazınız

Huawei interneti paylaşıma açmaHuawei interneti başka telefonda kullanmaHuawei interneti paylaştırma Wifi ayarları

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android güncellemesinin gelmesiyle, ‘Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, P30 Pro, P20, Pro, P20 Lite, P Smart, Huawei Y7 ve Y8‘ gibi çoğu modelde sürüme göre değişkenlik gösterebilmekte. Adımlar Huawei interneti bilgisayarda kullanma ve Huawei internet wifi olarak açma gibi aramalar için hazırlandı.

İnterneti paylaştırdığınız başka bir telefonda bağlantıda kopma olduğunda kendi mobil internet paketinin devreye girmemesi için veya internet ücretinin yansımaması için her zaman internet bağlanıt (M. veri) kapalı olması gerekiyor. İsteyen internet ayarındaki APN’ de yazan internet yazısını silerek bağlantıyı engelleyebilir.


Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2019, 21:40

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak