internet download manager yeniden düzenleniyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Film indirirken internet download manager yeniden düzenleniyor da kalıyor dakikalarca veya saatlerce bu şekilde kalmakta. Bir kaç kez daha denediğimde durum aynı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Film sitelerinden film indirirken yeniden düzenleniyor yazısında kalıyor ve bu durum çoğunlukla bazı video sunucularında görülebiliyor. Test için bir kaç kez denediğimizde aynı durumla karşılaşıyoruz. Bunun için bir kaç öneri var ama biz birde genel indirmelerle alakalı sorunlar için yapılacaklardan bahsedeceğiz. Daha öncede başka bir hata “%100 indiriyor fakat birleştirmede” sorunu için çok şeyler denenmişti.

İndirilen filmlerin uzantılarını incelediğimizde .ts olarak karşımıza çıkıyor. MP4 uzantılarda pek karşılaşmadık ama alternatif farksa başka servisler kullanılarak indirilebilir. Önereceğimiz yöntemden birinde indirme hızını düşürmekte ve internet hızı yüksekse biraz uzun sürebiliyor. Ama düşükse baya bir beklemeniz gerekebilir. Bazı filmler 15-20 dakikada inerken bu yöntemle 1 – 2 saatte indirilebiliyor.

Dosya indirme sorunu için yöntem:

  • Programın “Seçenekler” alanına giriniz.
  • Başlıklardan “Bağlantı” kısmına tıklayın.
  • Varsayılan azami bağlantı sayısını birden biraz daha yukarılara çıkararak test edebilirsiniz. 4-5 Seçenekleri test edilebilir.

Duruma göre aynı bölümden insirme sınırlarını yapılandırabilirsiniz. Ama önce yukarıdakinin test edilmesi gerekiyor. Yani değeri değiştirerek denemeniz gerekmekte.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Donanımı düşük olan bilgisayarlarda yetersizlik durumlarında işlemler uzun sürebiliyor. Bazende zaman aşımından dolayı ilgili uyarı mesajı çıkabiliyor.

Duruma göre bilgisayarla alakalı ise;

  • Kapat aç yapın ve arka plandakileri durdurmaya çalışın.
  • Windows 10 kullanıyorsanız sistemle program sürümü uyumsuzluk çıkarabilir.
  • Sistemden kaynaklı ise sistemin geri yüklemesini çalıştırmak ve geçmiş tarihlerden bir kaçıyla test edilmesi bir ihtimal çözüm sunabilir.

internet download manager yeniden düzenleniyor

  • Öneri yöntemlerden biri olan bağlantı sayısının ayarlanması. Başka dosya uzantısına sahip içeriklerinde denenmesini öneriyoruz.

film indirirken yeniden düzenleniyor hatası


Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2020, 14:55

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak