İnternetten iPhone zil sesi indir

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

"Popüler telefon zil sesleri" 2019 yılı hangileri olacak? Ertuğrul' dan sonra diriliş Osman gelebilir. İnternetten iPhone hazır mp3 zil sesi indirme siteleri yerine kendiniz oluşturun.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Gecen yılın popüler müzikleri zil sesi olarak telefonlarda yerini almıştı. Çok tutulanlardan bazıları şu şekilde; Diriliş Ertuğrul, sen anlat karadeniz, eşkiya dünyaya hükümdar olmaz, Çukur, Mehmetçik Kut’ ül Amare, erkenci kuş ve kalk gidelim. Peki 2019′ da hangileri olur acaba? Belli olan ve yapımı devam edecek yapımlardan bazıları ise, yukarıdakilerle beraber korkuyorum baba, nöbet, jet sosyete, payitaht Abdülhamid ve diriliş Osman…

Bu yazımıda sizlere direk zil sesi indirme adresi vermeden kendiniz nasıl zil sesi yapabilirsiniz bunu anlatacağız. Daha önce konuyla alakalı yazılarımız oldu. Bu yazıda ise ek olarak bir kaç tane öneri daha olacak.

Telefona zil sesi nasıl yapılır? İsterseniz zil sesi yapma programı kullanmadan internetten zil sesi yapabilirsiniz. Zil sesi yapacağınız sitelerden bazıları ringtonemaker, mp3cut, onlinevideoconverter ve mp3.support sitelerini deneyebilirsiniz. Online zil sesi Android yani Samsung Galaxy, LG ve huawei çoğu telefonlarda kullanılabilir.

iPhone internetten zil sesi yapma

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

iPhone telefonda zil sesi yapmak için iTools adlı programı bilgisayara indirip aşağıdaki videodan bakarak iPhone zil sesi nasıl yapılır, zil sesi nasıl yüklenir ve müzik nasıl yüklenir öğrenebilirsiniz.

Programı tam anlamıyla kullanabilmeniz için full sürüme yani tam sürüme ihtiyacınız var. Aksi takdirde ilk çalıştırdığınızda tam anlamıyla kullanabilirsiniz. Daha sonra işlemler kısıtlı olduğundan işinize yaramayabilir. Türkçe dil desteği bulunan sürümlerde var.

İnternetten iPhone zil sesi indir

Zil sesini yapacağınız müziği seçmek için “device” butonuna tıklayın. Sonrasında “ring maker” tıklayınca “from pc” çıkacak ve buna da tıklayın. Sonra ilgili müzik dosyasını seçiniz. Seçtiğinizde 5 dakika gibi bir süre çıkacak. bu süreyi öneri 38 saniye olarak ayarlamanız. Malum iOS 40 saniye üzerindeki müzik dosyasını onaylamıyor. Müziğin bittiği yer sizin için uygunsa kesebilirsiniz. Uygun değilse 40 saniye altında her hangi bir saniye dilimine ayarlayınız ve “save to local” tıklayıp MP3 dosyasını M4R olarak kaydedin. www.andronova.net

Ek bilgi: End 0 olacak min ise 38 saniye olacak bunu ister butonla ister yukarıdaki yeşil okla ayarlayınız.

Zil sesini telefona atma

Zil sesini telefona atma

Bilgisayara kayıt ettiğiniz M4R zil sesini iTools’ dan “music” seçeneğine tıklayıp, “ringtones” girip ve ayarladığınız zil seslerini buraya sürükleyip bırakın. Detaylara iPhone zil sesi yapma haberine bakınız.

Uyarı: Önerdiğimiz sitelerde şu an için bir sorun görülmemekte. Ama ileride farklı bir alanda kullanılabilir veya güvenli görülmeyebilir. Yasal sorumluluk size aittir. 


Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2019, 02:38

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak