iPhone arka planda YouTube çalıştırma

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Apple' ın iPhone' da arka planda YouTube uygulaması açıkken internette dolaşma veya WhatsApp' ta mesaj gönderme işlemi yapılamamakta. YouTube video nasıl izlenir?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Youtube uygulaması ister IOS işletim sisteminde olsun, ister Android işletim sisteminde olsun arka planda çalışmayan uygulamalardan bir tanesi olarak kullanıcılarını oldukça zorlamaktadır. Uygulama içerisinde müzik dinlendiği esnada cihazın her hangi başka bir menüsüne geçiş yapmak müziğin anında kapanmasına yol açtığından ötürü akıllı cihaz kullanıcılarının bu anlamda Youtube uygulamasını arka plan içerisinde çalıştırmak için çeşitli yollar denediği bilinir. Youtube video izleme!

Youtube müzik dinleme veya arka planda video izlemek için cihazı kullanan kişiler için Youtube videolarını aracı uygulamalar ile açmak arka planda çalışması adına alternatif bir seçenek oluşturmaktadır. Music Tubee bu uygulamalardan bir tanesi olup App Store üzerinden ücretsiz bir şekilde indirilerek Youtube videolarının çalıştırılmasına yardımcı olur.

Arka planda Youtube ve video izlemek için iPhone arka planda Youtube kullanma yazımıza bakınız. Kesin çözümü bu önerdiğimiz makalede bulacaksınız. 

Youtube videoları Safari ile açmak

Youtube video açıkken internette dolaşma: iPhone kullanıcılarının deneyebileceği yöntemlerden bir tanesi olarak Youtube videolarını tarayıcı olarak kullanılan Safari üzerinden açmak arka planda çalışması adına yeterli olacaktır. Youtube uygulaması kendi içerisinde arka planda çalışmaya izin vermediğinden ötürü Safari web gezinti uygulaması kullanılarak Youtube resmi sitesi üzerinden istenilen müzik dinlenebilir ve arka planda çalıştırılabilir. Aynı zamanda Dolphin tarayıcısı da kullanılabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

iPhone arka planda YouTube çalıştırma

Arka planda çalışma izni veren bu uygulama sayesinde İphone cihaz kullanıcılarının hem Youtube videolarına erişim sağlayabilmeleri hem de arka planda başka uygulamaları kullanabilmelerine olanak tanınmış olunur. MTuber da bu şekilde çalışmakta olan diğer bir uygulama olarak App Store içerisinde ücretsiz yer alır.


Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2019, 23:30

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.