Kamerayı kullanmadan önce SD kartı takın

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Yazılım yükledikten veya Eu Stabil ROM attıktan sonra kamerayı kullanmadan önce SD kartı takın hatası geliyor diyenlerle oluyor. Çözümde yapılacağa bakalım…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung veya Huawei’ de pek karşılaşmadık ama Xiaomi, Android ROM yükledikten sonra görülen “Kamerayı kullanmadan önce SD kartı takın” sorunu için: TWRP ekranında reboot ile recovery yapıldığında, TWRP girilip Wipe A.’ den şunlar işaretli şekilde “cache, system, dalvik ve data” isonrasında nstall üzerinden ROM tekrardan kurulacak.

Bu adımlarla yeniden yüklemeyle çözüme ulaşmış olacaksınız. Eğer farklı nedenlerle dolayı uyarı çıkarsa sonradan yüklü tüm uygulamaların kaldırılması önerilir. Bunlara rağmen hala devam ediyorsa o zaman aşağıdakilere de bakınız. Tabi donanım tarafında arıza yoksa bunlar işe yarayabilir.

Kamera kullanımda SD kart uyarısı için:

  1. Sıfırdan doğru yazılımın yüklenmesi.
  2. Hard reset atılarak test veya sonrasında tekrar kurulum.
  3. Yazılım atmadığınız halde böyle bir problem çıkıyorsa fabrika ayarlarının denenmesi ve yardımcı bir kamera uygulamasınya test edilmesi gerekebilir.
  4. Daha eski Android sürümlerinin atılarak bir çözüm getirilebilir.

Yükleme sırasında gerekli ayarların seçilmemesi, ek dosya gerektiren durumlarda işlem yapılmaması ve orjinal olmayan yani başka bir modelin yazılımını yükleyenlerde her daim problem çıkabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Kamerayı kullanmadan önce SD kartı takın

ROM atamadan önce uyarılar:

  • Yanlış atılan sürümün cihazın açılmamasına neden olacağını belirtelim.
  • IMEI atılmış cihazda işlemden sonra silinecek.
  • Uygun olmayan sürümlerde şebeke yok problemiyle karşılaşılabiliyor.


Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2020, 15:43

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir