Kredi kartı ile Turkcell numaraya internet paketi gönderme

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Turkcell web sitesinden kredi kartı ile internet paketi nasıl satın alınır veya satın alınabilir mi diye araştıranlar için güzel bir konu hazırladık. Bazen ilgili site bulunamayabiliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Turkcell internetten kredi kartıyla internet paketi satın almak için ne yapmanız gerektiğini ilgili web sitesinden göstereceğiz. Her hangi bir Turkcell numarasına internet paketi gönderme işlemi çok basit ve güvenli olacak. Ama işlem yaptığınız cihaz ve tarayıcının güvenirliği önemli.

Operatörden operatöre TL gönderme ve paket satın alma çok eskiden mümkündü. Ama hem karşılıklıklardan dolayı hem de iş yükünden dolayı kaldırıldı. Peki birinin hattına internet göndermek için ne yapılmalı?

Her operatörde olmasa da bir kişiye internet satın alıp göndermek istiyorsanız ilgili operatörün web sitesine girerek gerekli alanları ve ödemeyi yaparak gönderebiliyorsunuz. Ama çoğunda direk anasayfa içerisinde bu menü göze çarpmıyor. Bizde her adımı sıralayarak sizlere resimli anlatımla yardımcı olmak istedik.

Turkcell internet paketi nasıl satın alınır?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Paket yükleme URL turkcell.com.tr/yukle/cepten-internet-paketi-yukle
  • Hazır kart (faturasız hat) ve faturalı hat seçimi yapılacak
  • GSM kısmına numarayı yazın  
  • 1 GB, 6 GB, 4 GB ve 10 GB seçimi yapın
  • Altta ödeme bilgilerine geçin  
  • Kart bilgilerini doldurun (Sanal kart kullanmanızı öneririz)  
  • Sözleşme bilgilerini doldurun  
  • E-posta bilgisini yazın  
  • Sözleşmeyi okuduğunuzu işaretleyin
  • İnternet paketini yükleye dokunun

Turkcell internetten paket satın alma

Akşam ya da gecenin bir yarısı acil bir yakınınıza kontör yüklemeniz gerekebilir. Ya da mahrumiyet bölgesinde ve TL yükleyemeyeceğiniz bir alanda bir arkadaşınızı arayarak internet üzerinden paket satın aldırabilirsiniz.

Sistemin güzel tarafı çeşitli paket seçiminin yer alması. Bir dönem bu şekilde bir internet gönderimi mümkün değildi.

İşlem sırasında paket gelmedi veya gönderilmedi sorunu yaşarsanız bir kaç saat bekleyip sonrasında müşteri temsilcisiyle görüşerek bir kayıt oluşturunuz. Ama sizden işlem dekontu istenebilir. Bunun içinde banka mobil uygulamasından çıktı olabilirsiniz. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Kredi kartı ile Turkcell numaraya internet paketi göndermeTurkcell internet paketi nasıl satın alınır


Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2020, 20:12

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.