LG telefonda klavye ayarları nasıl yapılır

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

LG telefon modellerinde kullanılan klavye ayarlarının nasıl yapılacağını bu haberimizde yazılı ve görsel olarak sizlerle paylaşacağız. Her hangi bir sorunda yorum bırakınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

LG markası ülkemizde ve dünyada en çok satan telefon modelleri arasında yer almaktadır. LG firması üretmiş olduğu telefon modellerinde android işletim sistemini kullanmaktadır. Firma Google tarafından geliştirilen android işletim sisteminin arayüzünü değiştirerek telefonlarında kullanmaktadır. Bundan dolayı LG marka telefonlarda diğer telefonlara göre bazı işlemler farklılık göstermektedir. Bu haberimizde de LG marka telefonlarda klavye ayarlarının nasıl yapılacağını sizlerle paylaşmaya çalışacağız.

LG telefonlarda klavye ayarları

Aşağıdaki resimde LG telefonlarda kullanılan klavyenin örneği yer almaktadır. Bu klavye ile her türlü yazılı işlemiş yapabilirsiniz. Klavyede gördüğünüz gibi sayı, harf ve simgeler bulunmaktadır. Aşağıda genel olarak LG telefonlarının klavye yapısı gösterilmiştir.

LG telefonda klavye ayarları nasıl yapılır

Klavye ayarlarının nasıl yapılacağını sizlerle paylaşmaya başlayalım.

  • Harf büyütme nasıl yapılır :   Klavyede yer alan   LG klavye ayarları nasıl yapılır shift simgesine basılı tutarak simgenin LG telefonda klavye ayarları  bu renge dönüşmesini sağlayınız. 
  • Simgeler arası geçiş nasıl yapılır : Klavyenin sol alt kısmında bulunan  telefonda klavye ayarları nasıl yapılır simgeye tıklayarak sayı, sembol, soru işareti, nokta, virgül ve diğer karekterlere ulaşabilirsiniz. Aşağıdaki resimde simgeler görünmektedir.

LG klavye ayarları

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Yukarıdaki ekranda diğer karekterle ulaşabilmek için  LG telefonda klavye karekterlerine tıklayınız.
  • Klavye dili nasıl değiştirilir :    LG telefonda klavye ayarları nasıl yapılır  Telefonda mesajlaşırken kullanılan dilin değişmesi veya kendiniz farklı bir dil kullanmak istediğinizde bu bölümden değiştirebilirsiniz.Eğer telefon klavyeniz ingilizce olmuşsa mavi kutucuğa tıklayarak telefon dilini değiştirebilirsiniz.
  • Hızlı ayar seçenekelri :  klavye çalışmıyor    Ayarlar simgesine farklı fonksiyonlar atayabilirsiniz.  Bunun için çark simgesine tıklayınız. Karşınıza resimdeki gibi görüntüler gelecektir. Ses kaydı yollama, çizim yapma, kopyalama fonksiyonları bu bölüme tanımlayabilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2017, 01:33

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir