LinkedIn hesap silme

İş dünyasındaki çalışanlara yönelik olarak tasarlanan LinkedIn sosyal medya aracında bulunan hesabınızı nasıl silebileceğinizi bu haberimizde yayınladık. Hesap kapatma…

LinkedIn sosyal medya ağı Reid Hoffman, Allen Blue, Konstantin Guericke, Eric Ly ve Jean-Luc Vaillant tarafında 2003 yılında kurulmuştur. Diğer sosyal medya araçları gibi LinkedIn uygulaması da ABD’de kurulmuştur. Kuruluş tarihi internette yer alan bilgilere göre 05/05/2003 tarihidir. LinkedIn  uygulaması diğer sosyal medya araçlarından farklı olarak iş dünyasındaki kişilerin birbirleri ile tecrübelerini paylaştığı ve iletişim kurdukları bir araçtır. LinkedIn sitesi aslında kendisinden hiç beklenilmeyecek bir kullanıcı sayısına ulaşmıştır. 2013 yılında yayınlanan rakamlarda 200 milyon kullanıcısı olduğu görülmektedir. Ayrıca kurumsal bir yapıya da kavuşan LinkedIn 2015 yılı itibariyle 7600 çalışan sayısına ulaşmış gelen bilgiler içerisinde yer almaktadır. 

Şuan binlerce kullanıcısı olan LinkedIn için bu haberimizde hesap silme işlemlerinin nasıl yapılacağını anlatmaya çalışacağız.

LinkedIn üyeliği kaldırma

LinkedIn üyeliğinizi kaldırabilmeniz için yapmanız gereken bütün sosyal medya araçlarında olduğu gibi kullanıcı adı ve parolanız ile birlikte sisteme girmeniz gerekmektedir. Bu işlemi yaptıktan sonra birazdan sizlerle paylaşacağımız bağlantı linkine tıklayarak hesap silme işlemlerine devam edebilirsiniz.

Bu bağlantıya tıkladıktan sonra karşınıza yeni bir sayfa çıkacaktır. Gelen sayfada hesap kapatma nedeninizi girmeniz sizden istenecektir. Hesabınızı neden kapattığınızı belirterek sayfanın altında bulunan Devam tuşuna basınız. Aşağıdaki resimde hesap katma nedenleri gösterilmektedir. Bu nedenlerden kendinize uygun olanı seçiniz.

LinkedIn hesap silme adresi

Linkedin hesap kaldırma linki: https://www.linkedin.com/secure/settings?closemyaccountstart

LinkedIn hesap silme

Bu işlemden sonra karşınıza farklı bir sayfa gelecektir. Bu sayfada hesabı doğrula tuşu bulunacaktır. Bu tuşa bastığınızda hesabınızı kaldırmak için son aşamaya gelmiş olacaksınız. Son gelen sayfada Hesabı Kapat tuşuna bastığınızda hesabınız tamamen silmiş olacaksınız.


Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2017, 00:09