Microsoft hesabı açamıyorum

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Office, Xbox ve Outlook uygulamalarında kullanabilmek için Microsoft hesabı nasıl alabilirim? Microsoft hesabı kurulumu nasıl yapılır? Hesap alamıyorum cevabı!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Microsoft firması son çıkarmış olduğu işletim sistemlerinde Microsoft hesabınız zorunlu hainle getirmeye başladı. Eğer Microsoft hesabınız bulunmuyorsa bilgisayarınızda bulunan uygulama mağazasını açamıyorsunuz. Ayrıca Microsoft firmasının diğer uygulamalarını da kullanırken sizlerden zorunlu olarak bu hesabı istemektedir. Bu haberimizde Microsoft hesabınız nasıl alabileceğinizi resimli olarak sizlere anlatmaya çalışacağız.

Microsoft hesabınız aldığınızda bilgisayarınızda buluna OneDrive, Windows Phone, Office, XBox, Outlook ve Windows Mağazasını kullanabilirsiniz. Yani bir hesap ile neredeyse bütün ​Microsoft uygulamalarını kullanabileceksiniz. Ayrıca Microsoft hesabınızda bulunan  Sık kullanılanlar, uygulamalar ve ayarlarınız hangi cihazda oturun açarsanız hesabınızla birlikte o bilgisayara gelmektedir. Farklı mail adreslerinizide bu hesap başlığı altında toplayabilirsiniz. Gmail yahoo gibi firmalardan aldığınız email adreslerini de bu hesap bünyesinde birleştirebilirsiniz. Ayrıca sosyal medya hesaplarınızı da tek bir hesap üzerinden giriş yapabilirsiniz. Peki Microsoft hesabını nasıl alabiliriz.

Microsoft hesabını iki farklı yöntem ile alabilirsiniz. Bu ayrım kullanmış olduğunuz e-psota adresine göre belirlenmektedir. Eğer Gmail yahoo gibi servislerden aldığınız email ile hesap açmak isterseniz farklı, Microsoft firmasının mail adreslerinden biri ile almak istediğinizde de farklı yöntem uygulamanız gerekmektedir. Şimdi gmail yahoo gibi adreslerle nasıl alabileceğinizi anlatalım.

  • Gmail, Yahoo vb. adreslerden Microsoft hesabı alabilmek için signup.live.com/signup.aspx?lic=1 linkine tıklayınız.
  • Bu linke tıkladığınızda aşağıdaki ekran karşınıza gelecektir. Bu ekranda var olana bölümleri doldurup gönderdiğinizde hesap işlemlerini başlatmış olacaksınız. Fakat işleminiz daha bitmedi. Bu işlemden sonra e-posta adresinize gelen linke tıkladığınızda Microsoft hesabınız açmış olacaksınız.

Microsoft hesabı açamıyorum

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Dğer yöntem ise direkt olarak karşınıza gelen “Microsoft hesabınız ile giriş yapınız” ekranına Microsoft hesaplarınızda birini girerek sisteme giriş yapmanızdır.  Ayrıca eğer mail adresiniz bulunmuyorsa Microsoft hesabını kurarken bir mail adreside alabilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2017, 13:22

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir