Netflix kendiliğinden altyazı ekliyor dil değiştirme

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Netflix dil değiştirme ayarlarının nereden yapıldığını bilmiyorsanız veya altyazı dili kendiliğinden değişiyorsa dil ayarı nasıl yapılır adımlarıyla göstereceğiz. Ses içinde geçerli.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Dijital platformlar arasında kalitesi, geniş film ve dizi çeşitliliğinin yanı sıra uygun aylık ücreti Netflix tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yoğun bir ilgi görüyor. Görüntü kalitesi yönünde gayet başarılı yayın sunan Netflix’ in birde görüntü ayarlarından istediğiniz kalitede ayarlayabiliyorsunuz.

Netflix genel itibari ile çevirimiçi video izleme hizmeti sunuyor. Netflix platformunda yer alan tüm dizi ve filmleri internet bağlantısının olduğu mobil telefon, bilgisayar ve tabletler üzerinden izleyebilirsiniz. Ayrıca yeni nesil internet bağlantısı olan smart televizyonlar içerisinde ki Netflix uygulaması üzerinden de bu keyfi sorunsuz ve yüksek kaliteli bir şekilde yaşama imkanına sahip olabilirsiniz. Netflix genel itibari ile birçok ülkede çektiği orijinal Netflix dizi ve filmleri ile ön plana çıkıyor. Ayrıca bu platformda birçok dizi ve filmi de izleme imkanı oluyor.

Netflix altyazı dil değiştirme

Ülkemizde kullanıcı sayısı hızlı bir şekilde artan Netflix’de en çok şikayet edilen konuların başında ise Netflix kendiliğinden altyazı ekliyor konusu geliyor. Bu sorunun çözümü ile oldukça kolay bir şekilde gerçekleşiyor. İlk olarak Netflix hesabına giriş yapılması gerekiyor. Daha sonra izlenmek istenen dizi ya da film seçiliyor. Daha sonra sağ en alt kısımda seslendirme ve alt yazı seçeneklerinin yer aldığı sekme tıklanarak alt yazı kısmı kapalı olarak işaretlenmesi gerekiyor. Bu sayede artık siz istemedikçe tüm videolar alt yazı olmaksızın gösterilecek.

Netflix dil nasıl değiştirilir?

Dil değiştirme sorunu belki de dil ayarlarının Türkçe olmamasından kaynaklı olabilir. Ayarları direk değiştirmeniz için adres aşağıda yer alacak. Bu ayarları ister telefon ister bilgisayardan değiştirebilirsiniz. Bu işlemler tüm cihazlarda dil değişmiş olacak. Profil dil ayarları tüm cihazlar için geçerlidir. Smart TV veya telefon uygulaması aynı şekilde.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Dil ayarı netflix.com/LanguagePreferences
  • Türkçe seçip kaydet yapınız
  • Diğer türlü profil hesap bölümüne girip aşağıda dil yazan yerden yapabilirsiniz

Netflix kendiliğinden altyazı ekliyor dil değiştirme

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak