Paribu pin kodu şifremi unuttum kaldırma iletişim

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Paribu pin kodu şifresini unuttum nasıl kaldırılır diye sıkıntıya girenler için adım adım önerilerimiz olacak. Hiç bir şekilde hesabıma giremiyorum diyenler için iletişim…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Paribu, kripto alanında Türkiye firmalarından biri ve şu an için kullanılabilecek az sayıda tercih edilecek bir platform. Çoğu kullanıcının ara ara kızdığı bu yer yoğun zamanlarda hizmet veremeyebiliyor. Örnek herhangi bir kaç altcoin’ in veya Bitcoin’ in hızlı düşmesi veya çıkması durumlarında oluşan yoğunluklarda server hatalarıyla karşılaşıyorsunuz. Hesabınız açıldıysa bu seferde içeriğinde bir şey görmüyorsunuz. Paranızı veya kripto paranız görünmeyebiliyor. Birde al sat yapmak istediğinizde hatalar çıkabiliyor.

Paribu uygulamasına girerken pin kodunuzu girin yazıyor ve girdiğimde pin kodu hatalı hatası veriyor diyenler için çözümde ne gibi işlemler yapılır bunlardan alakalı önerilerimiz olacak.

Paribu pin kodu nasıl açılır?

  • Uygulamanın ana alanında üst köşesinde çark olan işarete dokunun.
  • Face ID, Touch ve pin kodu alanına giriniz. Buradaki butonu açınız.
  • Yüz tanıma ve parolayı belirleyiniz.

Pin kodu şifremi unuttum nasıl kapatılır?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Erişiminiz varsa örnek bilgisayardan kenardaki çark kısmına girin.
  • Genel tercihlerden “Destek” alanına geçiniz.
  • Talebinizin konusunu belirleyin.
  • Mesajınızı yazınız ve oluştur butonuna dokunun.

Hiç bir şekilde pin kodunu kaldıramıyorum veya şifre sıfırlama olmuyor diyenlerin yapacağı:

  • Eğer hiç bir şekilde erişim yapamıyorsanız o zamanda web sitesi paribu.com/#/support sayfasına giriniz. Buraya vey hiç bir şekilde hesabıma ulaşamıyorum diye şikayet edenler ise [email protected] adlı adrese mail atsın. Çoğunlukla 850 303 6000 müşteri hizmetleri telefon numarasına ulaşılmıyor.

Parola sıfırlama içinde telefonla ve e-posta ile işlem yapılmakta. Numaram iptal oldu veya kapattım diyenlerin yapacağı mail üzerinden iletişime geçmek olacak. İsteyen hattı tekrar açtırmaya çalışabilir.

Paribu pin kodu şifremi unuttum kaldırma iletişim

Bir uyarımız olacak. Aşağıdakine benzer aldığınız hata mesajlarında tekrarlamaya devam ederseniz, ya şüpheli görüldüğünüzden dolayı geçici bir süreliğine engel alacaksınız ya da kalıcı yasaklama durumuyla karşılaşabilirsiniz. Yani peş peşe az bir deneme yapınız ve ilerleyen saatlerde tekrar denersiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Paribu şifremi unuttum


Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2021, 21:23

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.