Regrammer ve Instasave ile Instagram fotoğraf indirme

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Regrammer Instagram Reposter uygulaması ve Instasave uygulaması ile Instagram' da fotoğraf indirme hiç bu kadar kolay olmamıştı. İndirme programı ile aynı zamanda videoda indirebilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sosyal medya platformlarının en popülerlerinden birisi olan Instagram‘da birçoğumuz fotoğraf ve video paylaşımları yapıyoruz. Bazı paylaşımları çok beğensek de indirme şansımız uygulama üzerinden olmuyor.

Instagramdaki beğendiğiniz bir paylaşımı indirmek için telefonumuza veya tabletimize farklı uygulamalar indirmemiz gerekiyor. Instagram’dan fotoğraf indirmede en çok kullanılan iki seçenek InstaSave ve Regrammer Instagram Reposter uygulamalarıdır.

InstaSave nedir?
Android işlemcili bir telefon ya da tablete sahip iseniz Google Play Store’da InstaSave isimli uygulamayı oldukça beğeneceksiniz. InstaSave Instagramda hoşunuza giden tüm video ve fotoğrafları telefonunuza ya da tabletinize indirip, aynı zamanda Instagram’da paylaşabilmenize olanak sağlayan tamamen ücretsiz olan bir uygulamadır.

Instagram video indirme: Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra indirmek istediğiniz fotoğrafın veya videonun sağ üstünde bulunan üç noktaya basıp, çıkan seçeneklerden paylaşım URL’si al komutuna bastıktan sonra InstaSave uygulamasını açın. Uygulamayı açtığınızda adresini kopyaladığınız paylaşım karşınızda olacaktır. Sonrasında çıkan Download seçeneğine bastığınızda istediğiniz fotoğraf yada video cihazınıza indirilmeye başlayacaktır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Regrammer ve Instasave ile Instagram fotoğraf indirme

Regrammer Instagram Reposter nedir?
Android işletim değil de İOS kullanıcısı iseniz Instagram fotoğrafını indirmek için Regrammer Instagram Reposter’dan memnun kalacaksınız.

Instagram fotoğraf indirme: Uygulamayı cihazınıza yükledikten sonra Instagram hesabınızla giriş yapın ve sonrasında indirmek istediğiniz fotoğrafa gelince size zaten paylaş ya da kaydet diye seçenekler soracaktır. Share seçeneği ile beğendiğiniz fotoğraf ya da videoyu telefon ve tabletinize kolayca indirebilirsiniz.

Instagram fotoğraf nasıl indirilir?

Instagram resim indirme ve video indirme programlarında indirme sorunu bazen reklamlar nedeniyle yaşanabilmekte. Bundan dolayı farklı uygulamaları da inceleyebilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2018, 19:19

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak