Silinen Bluetooth simgesini geri getirme

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Windows 8.1 ve Windows 10 bilgisayarda Bluetooth simgesi kayboldu. Yanlışlıkla Bluetooth' u sildim. Geri getirmek için ne yapmalıyım? Kesin çözüme bu yazıdan ulaşacaksınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Masaüstü veya laptop bilgisayarda yanlışlıkla Bluetooth simgesini sildiyseniz yani aşağıdaki gibi “Simgeyi kaldır” yaptıysanız merka etmeyin Bluetooth simgesini geri almak için ilgili kısayolu görsellerde bulacaksınız. Yaptığınız sadece kısayoldan kaldırmak olmuş. Tekrar kısayola eklemeniz gerekiyor. Silinen Bluetooth nasıl geri alınır?

Silinen Bluetooth simgesini geri alma

Windows 8.1 ve Windows 10 Bluetooth simgesini geri getirme nasıl yapılır? Bilgisayardan arama bölümüne “Bluetooth” yazarak aratınız. Ekrana “Bluetooth ve diğer cihaz ayarları”nı gösteren bölüme giriniz. Bluetooth diğer cihazlar bölümü açıldıysa biraz aşağıya doğru ininiz. “Diğer Bluetooth seçenekleri” ne tıklayın. “Bluetooth simgesini bildirim alanında göster” yazan yerin yanındaki kutucuğu işaretleyiniz. Tamam ile sorun çözülmüş olacak.

Bilgisayardan silinen Bluetooth geri getirmede sorun yaşarsanız büyük ihtimalle Bluetooth sürücüsünü aygıt yöneticisinden kaldırıldı veya driverda sorun var. Aygıt yöneticisine giderek kontrol ediniz. ! Var mı? 

Windows 8.1 Silinen Bluetooth simgesini geri getirme Silinen Bluetooth simgesini geri alma

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Silinen Bluetooth simgesini geri getirme windows 8.1Silinen Bluetooth simgesini geri getirme windows 10Bluetooth simgesini geri getirme Bluetooth simgesini geri getirme windows 10

Silinmiş Bluetooth simgesini bulmak için ilk önce ilgili ayarlara ulaşmanız gerekiyor. Bazen donanımsal arızadan dolayı simge kaybılabiliyor. Ya da tıkladığınızda ne görünüyor ne de aygıt bulabiliyor.

Genelde masaüstü bilgisayarlarda Bluetooth olmaz. Bazı kullanıcılar var olduğunu düşünerek arayıp durur. Olmayan bilgisayarlara Bluetooth adaptörü satın alarak özelliğe kavuşabilirsiniz. USB ve kart şeklinde sürümleri bulunmakta.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.