Skype hesap açma Hotmail' den nasıl açılır

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Skype hesap nasıl açılır iPhone telefondan, Samsung gibi Android' den ve Windows bilgisayardan hesap açma işlemleri için resimli anlatım sizlerle.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Skype, bir zamanlar çok popüler uygulamaların başını çekiyordu. Sesli arama ve sonrasında görüntülü aramada lider bir yazılımdı. Sonrasında mobil alanda gelişmde ve yenilikte geri kalan program rakiplerinin gerisinde kaldı. Özellikle WhatsApp ile çoğu uygulama artık eskisi kadar kullanılmaz hale geldi.

Skype şu an Microsoft bünyesinde çalışmalarına devam ediyor. Hala önemli çoğu alanda tercih edilmekte. İnternet ve bilgisayar kullanıcılarının çoğunda bu uygulama yer alıyor.

Skype hesap açma işlemi ister web sitesinden ister uygulama üzerinden açılabilir. Aşağıdaki resimli anlatımla nasıl açılır kontrol edebilirsiniz.

Skype nasıl açılır?

  • İlgili skype.com sitesinden
  • Bilgisayardan web sitesine girip “Oturum açın”
  • “Kaydolun”
  • Telefon numarası veya e-posta ile açla devam edin
  • Uygulama ile Google Play veya App Store uygulama indirilp ilgili alanlardan işlem yapınız

Skype nasıl açılır iphone

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Skype nasıl açılır samsung

Skype telefondan hesap açma

iPhone’ dan Skype hesabı açma işlemi için indirilen uygulamayı açınız. “Farklı bir hesap kullan” ve sonra Microsoft hesabınızın bilgilerini yazınız. Örnek Hotmail hesabıyla giriş yapınız.

Skype hesabınız varsa yazınız.Yoksa Hotmail hesabını yazınız. O da yoksa yeni hesap açmak için bir tane oluşturla devam edin.

Skype hesap açma Hotmail' den nasıl açılırSkype hesap açma Skype nasıl açılırSkype telefondan hesap açma

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2019, 22:23

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.