Smart TV YouTube şu anda bağlanamıyor hatası

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Smart TV televizyonda YouTube şu anda bağlanamıyor tekrar dene ve ağ ayarlarını aç şeklinde siyah bir ekran geliyor ve ne yaparsanız yapın aynı yer açılıyor bağlanmıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bizde sorun Philips Smart TV’ den YouTube uygulamasını açtığımızda siyah ekranda şu anda bağlanamıyor diyor. Öneri olarak tekrar dene yazısına dokunuyoruz ve yine aynı yer açılıyor. Bu hatanın nedenlerini incelediğimizde ilerleyen saatlerde kendiliğinden düzeldiğini gördük. Peki bu ve buna benzer hatalarda yapmamız gerekenler nedir birlikte inceleyelim.

Bilgisayarlardaki hatalar zamanla yerini telefonlara bıraktı. Akıllı cihazların çeşitliliği her alana benzer hatalarla karşılaşılmasına neden oldu. Bu haberde Smart TV “Şu anda bağlanamıyor” ne demek buna değineceğiz. Esasında buna benzer sorunları telefonlarımızda yaşıyoruz.

Sıklıkla internet ile alakalı sıkıntılarda ortaya çıkıyor. İnternet var ama YouTube açılmıyor veya bağlanılamıyor gibi durumlarda yanlış giden bir şeyler olduğunu bilmeniz gerekir.

Şu anda bağlanamıyor, YouTube özgü bir uyarı olmadığını belirtelim ve yüklü tüm uygulamalarda bunla karşılaşılabilir. Buradaki mesaj uygulamanın çalışmadığı veya internet bağlantısının olmadığı yönünde. Ama yaptığımız denemelerde her ikisinde bir sorun göremedik.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Konu analizinde sizlerle geniş detaylarını paylaşacağız. Bunlar tarafımızdan denenmiş adımlardır. Çoğu hata için çözüm sunduğunu belirtelim.

Şunları kontrol edelim:

  • Uyarıdan sonra TV fişini çekip takıp denendi mi?
  • Diğer uygulamalarda sıkıntı çıkıyor mu?
  • Farklı bir internet üzerinden test ettiniz mi?
  • Genelde bir sıkıntı olabilir.

YouTube bağlantı hatasında yapılacaklar

  1. Varsa bağlanacağınız başka bir ağa bağlanın. Yoksa telefonda internet varsa paylaşımı açın ve ona bağlanın. 
  2. Uygulamanın önbelleği, verileri silinsin ve durdurmayı zorla yapın.
  3. Televizyonda internet belleğini sil varsa kullanın. 
  4. Uygulamanın güncellemesini kaldır yapın deneyin.
  5. TV’ ye dns girip modeminizi yeniden başlatın.
  6. Uygulamayı kaldırıp yükleyin.
  7. Google Play veya TV mağazası neyse onun dışında uygulama sürümlerinden bir kaçını test edin. Bilgisayardan flash diske atığ USB üzerinden yükleyin.

Uygulamanın ayarlarına ulaşmak için ya da kaldırmak için Google Play’ dan giriniz. Bunun dışında ana ekranda YouTube üstüne gelip kumandanın orta tuşuna basılı tutun ve bilgi yazısına girin.

İşlemler Android TV Box cihazda, Samsung Smart TV, LG, Arçelik, Vestel (Hi Level) ve Grundig televizyonlarda farklılık gösterebilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Smart TV YouTube şu anda bağlanamıyor hatasıTelevizyonda YouTube şu anda bağlanamıyor smart tv internet sıfırlamaYouTube bağlantı hatasında yapılacaklar


Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2020, 00:13

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.