Snapchat fotoğraf yükleme başarısız yüklenmiyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Snapchat fotoğraf yüklenmiyor başarısız hatası ekrana geliyor. Uygulamadan bir türlü fotoğraf gönderilmiyor veya gönderilemedi hatası çıkabiliyor. Eski bir sürüme bakın.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Snapchat fotoğraf yüklenmiyor başarısız hatası geliyor mu? Net olmamakla beraber olası çözümlere yer verdiğimiz haberimiz üzerinden yardım almak isteyenler sorunlarını daha detaylı yazmaları önerilir.

Snapchat kullanıcılarının son günlerde çok fazla fotoğraf yükleme başarısız sorunuyla karşı karşıya kalması nedeniyle Snapchat ekibi tarafından geliştirilen güncelleme geleceği duyurulmuştur. Güncelleme hem fotoğrafları kolaylıkla yüklemeye hem de bu yönde bir sorunla karşılaşılmaması adına alınan bir önlem niteliği taşımaktadır. Ancak bazı kullanıcılar tarafından uygulamayı silip tekrar yüklemek de çözüm olmuştur.

Telefonların kendi yazılım güncellemesinden kaynaklı olarak da bu hatayı alan kullanıcılar kendi telefon yazılımlarını güncel hale getirmektedir.

Snapchat fotoğraf yüklenmiyor

Fotoğraf yükleme başarısız sorununun çözümünden önce ilk deneyeceğiniz telefon kapatılıp açarak denenmesi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Çözüm olarak gelecek güncellemeyi beklemek en sağlıklı çözüm yöntemi olarak gözükmektedir. Ancak Snapchat kullanıcıları fotoğraf kullanmadan uygulamanın çok verimli olmayacağı kanısına vardıkları için geçici çözüm olarak telefonu kapatıp açmak gibi basit bir işlemle çözebilmektedir.

Kalıcı bir çözüm olmadığı gibi telefonun da ömrünü kısaltmaya yönelik bu basit yöntemin tehlikesi Snapchat kullanıcılarının göz ardı ettiği bir durum olarak da görülmektedir. Süreçle ilgili en net bilgi Snapchat ekibi tarafından aktarılmaktadır ve bu yönde yapılacak güncelleme tarihi beklenmektedir.

  • İnternet bağlantısında sorun olma olasılığı için 3G ve farklı bir WiFi ile denenmesi gerekebilir
  • Uygulamanın kendisinde çıkan bir hata olabilir. Örnek gelen yeni bir sürüm buna neden olmuş olabilir
  • Uygulamanın sistemlerinde sorun çıkmış olabilir
  • Eski bir Snapchat sürümüyle deneyin
  • Hesabınızda sorun çıkmış olma ihtimali var. Farklı bir hesapla test edin. Yoksa yeni hesap açarak deneyin
  • Başka bir cihazdan giriş yapıp deneyelim
  • Telefonun tarih ayarının doğruluğundan emin olun

Snapchat fotoğraf yükleme başarısız yüklenmiyor

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.