Snapchat numara doğrulanamadı başka numara deneyin

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Snapchat telefon numarası doğrulanamadı başka numara deneyin hatası geliyor ve Snapchat hesap doğrulama yapılamıyor ise çözümü için bir kaç önerimiz olacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Snapchat Türkiye’ de çok kullanılmayan ama son dönemlerin dünya genelinde en çok tercih edilen uygulamalar arasındadır. Ancak çok fazla kullanılmasıyla beraber, kullanıcılarda çeşitli sorunlara rastlayabiliyor. Sık sık karşılaşılan hatalardan biri, numara doğrulama sorunudur.

Snapchat kayıt olmak ve şifre değiştirebilmek için telefon numarasının doğrulanması gerekir. Genellikle doğrulama sırasında hata oluşur ve onay kodu gönderilmez. İlk etapta sorunu çözmek adına uygulamanın güncel olduğundan emin olmalısınız. Aynı zamanda Snapchat uygulamasını silip tekrardan yüklemelisiniz. Eğer hata devam ediyorsa cep telefon numaranızın doğru olduğundan emin olmalısınız.

Snapchat hesap doğrulama hatası alanlar

Telefon numarası başka hesapta kullanıldı ise veya kapatılan bir hesapta kullanıldı ise bu tarz hatalarla karşılaşılabilir. Bunun dışında kod gelmiyor ise numara taşıma veya yeni hat alımlarında 3-4 gün kod gelmemesi normal.

Bir başka sorunda sık sık denemeler sonucunda belli bir süre doğrulamada erişim sorunu görülür. İşlem kısa süreliğine veya uzun süreliğine kısıtlanır. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Snapchat numara doğrulanamadı başka numara deneyinSnapchat hesap doğrulama sorunu

Snapchat numara doğrulanamadı nasıl çözülür?

Snapchat uygulamasında numara doğrulama son derecede önemlidir. Şifrenizi unuttuğunuzda veya kullanıcı hesabı açabilmek adına numaranızı doğrulamanız gerekir. Ancak Snapchat uygulamasında numaranız kayıtlıysa, başka bir hesapta doğrulamanız mümkün değildir.

Doğrulama koduna ulaşamıyorsanız kurtarma kodunu deneyebilirsiniz. Bunun için cihazınızdan Snapchat uygulamasını açmalı ve ‘Giriş Doğrulama’ yazısına tıklamalısınız. Ardından ‘Aygıtları Unutun’ seçeneğine giriş yapmanız gerekiyor. Bu işlemin ardından kayıtlı cep telefon numarası hesaptan silinecektir. Bu sayede her cihazdan Snapchat hesabınıza girebilir ya da tekrardan cep telefonunuzu hesabınıza kayıt ederek, doğrulama kodu isteyebilirsiniz.

  • Hesapta sorun olabilir. Başka bir telefondan hesabınıza girip doğrulamadan geçin
  • Telefonda engelleme veya erişim sorunu olabilir. Başka telefonla hattı takıp bir test edin
  • Farklı internet bağlantılarıyla deneyin
  • Telefon dışı başka doğrulama denenebilir. Örnek e-posta ile doğrulama. Sonra cep telefonu ekleyin
  • Snapchat müşteri hizmetleri yazımızdan iletişime geçin


Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2019, 11:31

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak