Telefon kapalıyken kim aradığını öğrenme

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Telefon kapalıyken kim aradığını öğrenmek isteyenler için Turkcell' de ve diğer operatör Türk Telekom ve Vodafone' da aylık ücretlendirme ile kim aradı / aramış öğrenebilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Telefonunuz kapalıyken veya bir süreliğine kapatmak zorunda kaldığınızda önemli bir arama gelmiş olabilir. Bu durum sizi birçok durumun içine düşürebileceğinden dolayı telefonunuz kapalıyken kimin aradığını bilmek büyük bir avantaj olacaktır. Hangi operatörü kullandığınıza bağlı olarak bu konuda yardım almanız son derece kolay bir durumdur.

Telefonunuzu kapatmak zorunda kaldığınızda açıkken olduğu gibi sizi arayanları çağrı olarak olmasa bile mesaj yolu ile öğrenebilirsiniz. Bu da büyük kolaylık anlamına gelecektir.

Kullandığınız operatöre bağlı olarak hemen müşteri hizmetlerini arayabilir ve ardından da işlem hakkında bilgi alabilirsiniz. Arayanıbil veya kim aramış şeklinde çeşitli isimler ile anılan bu uygulamalar telefonunuz kapalıyken sizi arayan numaraları siz açtıktan hemen sonra mesaj ile birlikte bilgi olarak sunar. Bu sayede hemen rehberinizden kontrol ederek kimin aradığını öğrenebilirsiniz. Belli bir süre deneme özelliği bulunan uygulamayı beğendikten sonra aylık abonelik ücreti de vererek sürekli kullanan birisi olabilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıran bir uygulama olmasına rağmen ücretleri de oldukça uygundur.

Android veya iPhone telefon kapalıyken arayanı öğrenmek için aşağıdaki operatör detaylarına bakınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Telefon kapalıyken kim aradığını öğrenme

Türk Telekom kim aradığını öğrenmek

Telefon kapalıyken, ulaşamazken açıldığında sizi kimlerin aradığını öğrenmek için arayanbil servisinin açılması gerekiyor. Mesajı dinleme 888 üzerinde ücretsizdir. Aynı zamanda da bu servisi kullandığınızda size sesli mesaj da bırakılabiliyor.

Mesaj bölümüne ACIK yazarak 5555 ‘e gönderiniz. İptal içinde ARAYANIBIL IPTAL yazılarak 5555 mesaj atınız. Ücretlendirme 2,59 TL ve ek olarak ücretlendirilebilir.

Vodafone kim aramış öğrenme

Vodafone’ da kimin aradığını öğrenmek için arayan kim hizmetinin açık olması gerekiyor. Ücreti 2,25 TL ve size her anda ulaşamayanların kim olduğunu öğrenmek için ister mesajla ister çağrı merkeziyle işlem yapılabilir.

ARAYANKIM yazarak mesajla ve iptal için IPTAL ARAYANKIM 8000

Turkcell kimin aradığını öğrenme

Kimaramış hizmeti sizleri kimler aradığını ve kaç kere aradığını öğrenmek için kullanılan ücretli bir servis. Ücreti 2,99 TL. Aktif etmek için KIM yazarak 2200 mesaj atınız. Kapatmak içinde başına IPTAL koyarak aynı şekilde mesaj atınız.

Tüm operatörlerde hizmeti iptal edene kadar otomatik olarak her ay ücretlendirilecektir. Verilen aylık ücret bilgisidir. Net bilgi resmi web sitesinde yer alıyor.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak