Telegram iletişim

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Telegram sorunlarında şikayet etmek için konulara göre bağlantılar yer alıyor. Telefonla destek almak isteyenlere şimdiden olmadığını söyleyelim.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Telegram, her kesimin kullandığı bir uygulama olmasa da büyük kullanıcı oranına sahip olduğunu söyleyelim. Türkiye kullanıcılarının genel kullanımı daha farklı olduğundan genel orandan çok düşük diyebiliriz. Lakin WhatsApp’ ın dayatmasıyla alternatiflere yönelme olduğunda ülkemizde dikkat çeken uygulamaların arasına Telegram’ da eklendi.

Son zamanların önemli mesajlaşma uygulamalarından biri. Mesajlaşmanın dışında genel grup açma ve çok sayıda kişilere ulaşmanızı sağlar. Sesli ve görüntülü iletişimin yer alıyor olması denenecekler içerisinde bulunmasına artı oluşturuyor. Artı görüntülü mesaj gönderilebiliyor ve web içinde çalışmalara devam ediyorlar.

Telegram şikayet adresi ve destek bağlantısı aşağıya ekliyoruz.

  • Genel destek kısmı telegram.org/support 
  • Taklit ve dolandırıcılar için t.me/notoscam
  • Veri gizliliği ve verilerinizi talep etmeniz içinse t.me/gdprbot
  • Oturumla ilgili açma problemleri twitter.com/smstelegram
  • Kapatılan veya banlanan hesaplar için yardım talebinde bulunmanız için telegram.me/spambot

Bu adresleri kullanılarak çoğu sorunu yazarak iletişim sağlayabilirsiniz. Malum Telegram müşteri hizmetleri bulunmuyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Telegram iletişim

Telegram destek hattı

Aynı zamanda Telegram sosyal ağları üzerinden de yardıma ihtiyaç olduğunu bildirebilirsiniz. Destek gönüllerine soru sormak isterseniz, ağın ayarlarında her hangi bir soru sormak için yazılı yere tıklayınız ve ilgili olan geçerli bir seçenekle ilerleyiniz.

Telegram girişi sayfası web.telegram.org ve Telegram iletişim sayfası telegram.org/faq. 

Telegram e-posta adresi: Yasa dışı içeriklerin iletilmesinde [email protected], telif hakkı [email protected] ve arkadaş davet etmek için telegram.org/dl

telegram müşteri hizmetleri

Giriş tarafında problem yaşayanların önce bölgesel ya da yurt dışından kaynaklanan bir arıza olup olmadığının araştırılması gerekiyor. Çıkan bir versiyonla sıkıntı yaşayanların önceki versiyonlardan bir kaçını denemelerini öneriyoruz. Test sırasında başka hesapla, cihazla ve internetle denenmesi gerektiğini belirtelim.

Ülkemizden alakalı bir şeylerin ters gittiğinde ilk yöntemin vpn olduğunu söyleyebiliriz. Kullanılan programın güvenirliğinden emin olanların denemeleri için bilinenlerle işlem yapmaları gerekiyor. Hesabınıza erişim yapabiliyorsunuz ama bazı aksaklıklar oluyorsa veya engel alıyorsanız netleşmesi için profilinizde bir şeyleri değiştirerek kayıtta uyarı ekrana geliyorsa evet hesapla alakalıdır diyebiliriz.


Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2021, 18:32

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak