Tik Tok permanently banned due to multiple yasaklama

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Tik Tok hesabıma girdiğimde "Your account was permanently banned due to multiple violations of our community guidelines" uyarısı çıkıyor ne demek?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Tik Tok permanently banned due to multiple, topluluk yönergeleri nedeniyle birden çok ihlali sebebiyle hesabınız kalıcı olarak yasaklandığını belirten bir uyarı mesajı. Normalde Türkiye kullanıcılarında Türkçe yazmakta ama ya dil ayarının değiştirilmesi ya ülke bilgisi farklı olmasından dolayı bu şekilde çıkabiliyor. 

Yasaklanan hesap için bir şeyler yapılabilir mi diye yazanlar oluyor ama çoğunlukla hiç bir işlem yapılamamakta ve uğraşanlara ya yanıt gelmiyor ya da olumsuz bildirim otomatik olarak yapılmakta.

Başvuruların cevabı belli kalıplarda oluşturulmuş mesajlarla yanıtlandırılmakta. Açıklaması dahi aynıdır ve bekli çok fazla taleplere göre inceleme başlatılabilir.

Banlı hesap açmak için paylaşım yapanlara dikkat ediniz. Ekstra pek bir işlem yapmıyorlar ve duruma göre bir iletişim kanalı başlataya çalışıyorlar. Bazıları ise dolandırma veya başka bir hesabınızı çalmak için tuzak kurabiliyorlar.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Çözümde deneyecekleriniz şunlar olacaktır:

  • Uygulamadaki soru işaretine tıklayınız.
  • İlgili seçenek seçilecek ve alt başlıklardan biriyle devam edin.
  • Kapatılan hesaplarla alakalı bir kaç seçeneğe yardım iletişim kısmından ulaşacaksınız.
  • Durum bilgilendirmesi isteniliyorsa eğer haklılık payı az dahi varsa başvuru yapmakta fayda olacak.
  • Yapacağınız işlemlerin detayına Tik Tok iletişim sayfamızdan ulaşacaksınız.

Şikeyetle yapılan yasaklama işlemlerinde itiraz yolu her zaman açıktır ama topluluk kurallarında aşırıya gidilen hesabın tekrar açılması gibi bir durum söz konusu olacağını düşünmüyoruz.

Tik Tok permanently banned due to multiple yasaklama


Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2020, 17:22

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.