TikTok videolara ses ekleme uygulama ayarları

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

TikTok videoya ses ekleme veya ses çıkarma gibi işlemleri yapacağınız program ve uygulamalar bulunmakta. Tabi kendi içerisinde de düzenlemek mümkün.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Hazırladığınız video ses ekleme ve ses kaldırma gibi çok sayıda programla karşılaşabilirsiniz. Bunun için şu programı kullanın diye bir önerimiz olmayacak ama aşağıda uygulamayla nasıl yapılır buna değineceğiz.

Gelişmiş video düzenleme programlarıyla daha profesyonel işler yapabilirsiniz. Bazı online video sitelerinde de bu mümkün olabiliyor. Bilgisayarınıza veya telefonunuza uygulama yüklemeden site üzerinden ses çıkar ve ses ekle işlemleri yapılmakta.  iPhone uygulamalarında çok fazla çeşit yer almıyor ama Android olan cihazlar için çok sayıda düzenleme uygulamalarıyla karşılaşabilirsiniz. Bazıları Samsung için veya Huawei için şeklinde arama yapabiliyor. Xiaomi veya başka modellerde cihazın sürümünün uyumlu olması yeterli.

  • Uygulamayı çalıştırınız ve + simgesine dokunun ve video kaydi için kırmızı butona dokunalım.
  • Yeni kayıt ve telefondaki videoyu ekleyebilirsiniz. Kayıt bittiyse seslendirme işleminde video seçilecek.
  • Ekran üstünden ileri yazana dokunun, seslendirmenin üstüne dokunuyorsunuz ve işaretleri üst köşede “Flitreler” altında yer alıyor.
  • Sonraki ekrana geçiş ses kaydı için ilgili butona dokunulacak. Sesi tüm video kayıt edilmesi için ilgili seçeneğe basabilirsiniz.
  • Belirli alanlara seslendirmede bulunmak için kayıt işleminde butona basılı tutulması gerekiyor.
  • Mevcut sesin kaldırılması için orjinal ses korunması seçeneği kaldırılması gerekiyor. Mevcut sesin arka planda kalması için seçenek işaretli kalması gerekiyor.

İşlemler sırasında ses kopmaları görülebilir ve bunun düzenlemesi için hassas ayarlamalar gerekebilir.

Yazımızda birde uyarıda bulunmadan geçmek istemiyoruz. Telifle sonuçlanacak ses ve görüntülerden uzak durunuz. Bilmediğiniz kullanımlarda size telif uyarısı gönderilebilir. Bazıları bunu suistimal etmeye çalışabiliyor. Uyarı yaparken para talep edebilir veya satın almanızı isteyebilir. Bu gibi tuzaklara düşmeyiniz ve ilgili içeriği kaldırmanız yeterli olacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google’ dan “online video ses ekleme” şeklinde aratınız ve güvenli olan bağlantılardan birini seçiniz. Yorumlar ve şikayetlerin incelenmesini öneririz. Birde cihazın uygulama indirmede kullanılan mağazasından çok sık kullanılanlardan bir kaçını deneyebilirsiniz.

TikTok videolara ses ekleme uygulama ayarları

TikTok video ses ekleme


Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2020, 16:56

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak