Tumblr hesap silme

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

İnternet dünyasının en çok kullanılan sosyal ağ ve blog sitelerinden biri olan Tumblr sitesinde bulunan hesabınızı nasıl kapatacağınızı anlattık. Hesap kapatma başvuru adresi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Tumblr sitesi internet dünyasının en renkli sitelerinden biridir. Tumblr sitesi özellikle blog sitesi olarak binlerce kullanıcısı bulunmaktadır. Tumblr sitesi bir çok sosyal medya aracı gibi ABD ülkesinde kurulmuştur. David Karp tarafından 2007 yılında kurulan site kurulmasından çok fazla zaman geçmeden 75.000 kullanıcıya ulaşmıştır. Tumblr sitesinin bu yükselişi yıllar geçtikçe artmaya devam etti. Daha sonra büyüyen bu site, büyük teknoloji firmalarının dikkatini çekti. 2013 yılında Tumblr yükselişini gören Yahoo 1.1 milyar dolarlık bir  bedel ile bu siteyi satın aldı. Tumblr sitesinin şuan sadece ABD ülkesinde 15 milyon kullanıcısı olduğu tahmin edilmektedir. Tumblr blog sitesini ülkemizde de binlerce kişi kullanmaktadır.

Bu kadar yaygın olarak kullanılan bu sitedeki kullanıcıların hesaplarını nasıl silebilecekleriniz bu haberimizde anlatmaya çalışacağız. 

Tumblr hesap kapatma 

Tumblr hesap silme

Tumblr hesabını silme işlemleri aslında diğer uygulamalara göre daha kolaydır. Hesabınızı kaldırmak için ilk olarak Tumblr sistemine giriş yapmanız gerekmektedir. Hesabınıza masaüstü bilgisayarınızdan veya mobil cihazlarınızdan giriş yapabilirsiniz. Tumblr hesabınıza giriş yaptıktan sonra birazdan sizlerle paylaşacağımız linke tıkladığınızda hesap silme işlemleri başlayacaktır. Bağlantı linkine tıkladığınızda sistem size “Tüm hesabını silmek istediğinden emin misin” sorusunu soracaktır. Bu soruya olumlu cevap verdiğinizde bir sonraki aşamaya geçeceksiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

“Kullanıcı adları, temalar, aramızdaki o sevgi bağı, beğendiklerin, iletiler ve şu ana dek yayımladığın tüm gönderiler, hepsi sonsuza dek yok olacak. Eminsen, aşağıdan oturum açarak onayla.”  yazısı yukarıdaki işlemden sonra çıkacaktır. Tumblr sitesi hesabınızı silme işlemlerinde sizleri bir kaç defa uyarmaktadır. KArşınıza gelen ekrana kullanıcı adınızı ve parolanızı girdiğinizde karşınıza ‘Her şeyi Sil’ tuşu gelecektir. Bu tuşa bastığınızda bütün verileriniz silinecektir.

​Tumblr hesap kaldırma linki: tumblr.com/account/delete?redirect_to=/settings/account

Tumblr blog sisteminde hesap kaldırma işlemi gördüğünüz gibi kolay bir şekilde yapılabilmektedir.


Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2017, 22:58

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.