Turkcell BiP WEB nedir nasıl kullanılır

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Turkcell' den yeni bir özellik kullanıcılarına ulaştı. Artık BiP uygulamasının Web versiyonu yayınlandı. Bilgisayardan, tabletten ve cep telefonun tarayıcısı üzerinden BiP kullanılabiliyor. Peki BiP nedir?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

BiP Web nedir? Turkcell‘ in mesajlaşma uygulaması BİP’ e web sürümü eklendi. Artık bilgisayardan da BİP’ i kullanabilirsiniz. Yeni özellik şu an kullanımda.

BiP web’ de cep telefonu kapalı olsa dahi bilgisayar üzerinden ya da her hangi bir cihaz web tarayıcı üzerinden mesajlaşmaya devam edebilirsiniz. Aynı zamanda video ve fotopraf gönderimi de yapılabilmekte.

Turkcell Genel Müdürü Terzioğlu’ nun yaptığı bir açıklamaya göre Türkiye’ nin dataları Türkiye’ de kalması için yerli mesajlaşma uygulaması geliştirildi. BiP uygulaması güvenlik olarak en gelişmiş teknikler kullanılmakta. Hızlı şekilde mesajlaşmanın yanında dosya transferinin de yapılması mümkün. Peki BiP web nasıl çalışır?

BiP WEB nasıl kullanılır?

  • İlk önce Android / iPhone telefona Bip uygulaması yüklü değilse yükleyiniz.
  • Bilgisayardan veya mobil cihazlardan tarayıcı (Internet Explorer, Molzilla, Google Chrome ve Safari) ile bipweb.com sitesine giriniz.
  • Telefondan BiP uygulamasını açıp aşağıdaki profil simgesine dokunun. Açılan yerden “BiP Web” dokunun.
  • Bilgisayardaki ekrana gelen QR kodunu okutun.

Turkcell’ den bir başka açıklama ise BiP Web görüntülü arama özelliği içinde şu an çalışmalar yapıldığı yakında kullanıcıların hizmetine açılacak. BiP Web sesli arama ve görüntülü arama keşfet servislerinde yer alacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

BiP WEB nasıl kullanılır? Turkcell BiP WEB nedir nasıl kullanılır

Turkcell BiP WEB nedir

BiP Web oturum kapatma yani çıkış için üst kısımdaki üst üste üç noktaya sonra çıkış yap tıklanması yeterli. 

BiP WEB nasıl çalışır oturum kapatma

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir