Turkcell VINN Mobile WiFi E5576-320 kurulumu ve resetleme

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Turkcell VINN Mobile WiFi kurulum ve modem resetleme tuşlarını yazımızda belirttik. Tabi direk bu cihaz için geçerli değil VINN MW40V1 modelinden örnektir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Turkcell VINN Mobile WiFi E5576-320 modem kurulumunda arayüze USB kablo kullanılarak bilgisayar üzerinden arayüze erişebilirsiniz. Burada kablosuz adını ve şifresini belirleyebilirsiniz veya şifre değiştirme işlemini yapabilirsiniz.

Turkcell VINN Mobile hard reset veya format atma işlemi nasıl yapıldığını aşağıdaki sıralamayla öğreneceksiniz. Yeni modellerde bu farklı şekilde yapılabilir ve duruma göre yorumla iletebilirsiniz. Bilinen şu an için ön planda olan 3 model yer alıyor ve bunlardan bir diğeri ise 4.5 G turba MW70VK modeli

  1. Modemin pilini çıkarıp takıyorsunuz.
  2. WPS ve açma kapatma tuşlarına basılı tutuyorsunuz.
  3. 10 saniye veya biraz daha fazla basılı tutuyoruz.
  4. Işıklar söndüğünde usb kablo ile bilgisayara bağlıyoruz.
  5. Arayüzüne girip burada yer alan Application kurarak WiFi bağlantı bilgilerini değiştirebilirsiniz.

VINN WiFi nasıl kurulur şeklinde detayı yukarıdaki yolla belirttik. Yani arayüzüne bir kereliğine kablo kullanılarak girilecek ve sonrasında ilgili ayarlardan gerekli bölümleri dolduracaksınız. Kullanıcı bilgilerini bilmeyenler müşteri hizmetlerinden öğrenebilirler.

Çekimi düşük veya hızı düşük şeklinde verim almayanlar için cihazın sıfırlanmasını öneriyoruz. Yazılım atılması ve pil kontrolünün yapılmasını da öneririz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Windows 10 üzerinden işlem yapanlarda tanımlanamayan bir aygıt olarak uyarı alınıyorsa aygıt yöneticisini açıp buradan bu donanımı kaldırılıp sistem yeniden başlatılması önerilir. USB sürücülerinde çakışma veya farklı problemler olabilir. Bundan dolayı başka portlarla test edilsin.

Turkcell VINN Mobile WiFi E5576-320 kurulumu ve resetleme


Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2020, 17:35

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak