Twitch şifremi unuttum sıfırlama

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Twitch şifremi unuttum kurtarma için sıfırlama işlemini nasıl yapılır öğrenmek isteyenler için öneri bir kaç yöntemi sizlerle paylaşıyoruz ve destek bildiriminde bulunabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Twitch hesabımın şifresini unuttum diyerek ne yapılacağını bilmeyenler için ne gibi işlemlerin yapılacağını anlatan resimli anlatıma bakarak kolayca erişim yapılabilir. Eğer e-posta hesabına ulaşamıyorsanız o zaman mail’ e ulaşmak içinde neler yapılacağını inceleyiniz. En son dönüş yapılırsa kimlik üzerinden doğrulama istenilebilir.

Twitch şifre sıfırlama ya da hesap kurtarma gibi işlemlerde ne gibi adımlar izleniyor bunu aşağıda bulacaksınız. Dönüşler mail ile yapılacak ve dönülmezse 3-4 gün sonra ya da siz nasıl istiyorsanız o aralıkla başvurunuz.

  1. Bu www.twitch.tv/user/account-recovery URL tarayıcınızda açınız.
  2. Mail veya telefon numaranızı yazıp evam ediniz.
  3. Kullanıcı adınızı girmeniz istenilecek. Bilmiyorsanız o zamanda bilmiyorum seçeneğini kullanın.
  4. Desteğe bağlan çıkıyorsa bunla devam edin.
  5. Mail ile size hesap adınız gönderilecek ve giriş sorunu ekranında girerek şifre sıfırlama seçeneklerine ulaşacaksınız.
  6. Hiç bir şey olmuyorsa bu seferde help.twitch.tv/s/contactsupport?language=tr bağlantıyı kullanın.
  7. Ekranda size sunulan bağlantı kısmında ilgili kategoriyi seçiyorsunuz.
  8. Dosya ekleme ekranına kimlik doğrulaması veya sorun görüntüsü eklenebilir.

Diğer platformlara göre biraz karışık bir parola sıfırlama yöntemi olduğu aşikar ve belki bazılarını biraz uğraştırabilir. Destek almak isteyenlerin öncelikle nelere ulaşabildiği ve daha önce hesabına giriş yaptığı cihazları kontrol etmelerini öneririz. Beni hatırla özelliği ile direk giriş yapılabilir. Sonra hesap ayarlarına girerek ek giriş yöntemi eklenebilir.

Sosyal hesapla giriş örnek Facebook ile bağlan bağlantısının koparılması gibi durumlarda da alternatif bağlantı için yukarıdaki sıralamayı izleyiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Twitch şifremi unuttum sıfırlama

Twitch şifremi sıfırlama

Direk kurtarma seçeneği çıkmayacaktır. Bağlanla size başvuru oluşturacağınız form çıkacak ve ilgili başlığı seçerek bildirimde bulunun.

Twitch parolamı unuttum

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2020, 14:46

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.