Twitter hesabı nasıl açılır

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Sosyal medya uygulamaları içerisinde en çok kullanılanlardan bir olan Twitter' da üyelik nasıl açılacağını bu haberimizde yer vereceğiz. Twitter hesap alma adımları…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sosyal Medya günümüzde yoğun olarak kullanılmaktadır. Bir çok sosyal olayda bu uygulamaların etkilerini görmek mümkündür. Bundan dolayı etkisi küçümsenmemektedir. Bu haberimizde bu uygulamalardan biri olan Twitter‘da hesap oluşturmanın nasıl yapılacağını anlatacağız.

Twitter milyonlarca kullanıcısı olan bir uygulamadır. Eğer bu uygulamada herhangi bir hesabınız bulunmuyorsa nasıl hesap açacağınıza dair bilgileri bu haberimizde resimli olarak yer alacaktır. Twitter uygulamasında aslında hesap açmak çok kolaydır. Kendinize ait bir e-posta adresinizin olması yeterlidir. Ayrıca bu sistemde kullanıcı adı olarakta gerçek isminizi kullanmayabilirsiniz. Fakat bu durumda arkadaşlarınızın sizi bulması zorlaşmaktadır. Bundan dolayı sizler için herhangi bir sakıncası bulunmuyorsa gerçek adınızı kullanmanız tanıklarınızla daha kolay iletişim yapmanızı sağlayacaktır.

Twitter hesap açma nasıl yapılır?

Twitter uygulamasından saniyede binlerce yazı paylaşılmaktadır. Twitter uygulamasında ünlüler, siyasiler, sanatçılar, müzisyenler gibi kişileri takip edebilirsiniz. Fakat Twitter sitesinde bir sınırlama bulunmaktadır. Hesap kime ait olursa olsun bir tweet 140 karakterle sınırlıdır.  Bundan dolayı paylaşmak istediğiniz düşünceniz tek bir tweete sığmayabilir.

  • Twitter hesabı alabilmek için ilk olarak Twitter’ın sitesine giriş yapınız. “Twitter’da yeni misin? Kaydol” yazısına tıklayarak üyelik işlemlerinizi başlatınız.

Twitter hesabı nasıl açılır

  • Yukarıdaki linke tıkladığınızda aşağıdaki ekran karşınıza gelecektir. Bu ekranda yer alan ilk bölüme ad ve soyad bilgilerinizi giriniz. Daha sonra gelen bölüme ise kullanmış olduğunuz e-posta adresinizi giriniz. Son olarak ise hesabınızın güvenliğini sağlayacak şifrenizi giriniz. Bu bilgilerden sonra  “Twitter’a Kaydol” yazısına tıklayınız.

Twitter hesap açma

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Bu adımdan sonra uygulama sizleri aşağıdaki sayfaya yönlendirecektir. Bu ekranda Twitter sizlerden nickname girmenizi isteyecektir. Burada daha önce Twitter’da kullanmadığınız nickname seçmeniz gerekmektedir. Var olan bir Twitter kullanıcı adı seçtiğinizde sistem sizleri uyaracaktır. Bu işlemden sonra daha önce vermiş olduğunuz e-posta adresine onay maili gönderilecektir. Mail adresinize gelen linke tıkladığınızda üyelik işlemlerinizi bitirmiş olacaksınız.

twitter kaydolma


Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2017, 12:51

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak