Ücretsiz Netflix izleme üyelik bedava

Andronova
Yazar Andronova 4 Minimum Okuma

Bedava Netflix üyelik için 1 ay bedava kampanyasından yararlanabilirsiniz. Smart TV Televizyondan, bilgisayardan ve cep telefondan Netflix ücretsiz nasıl izlenir haberimizde.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Netflix‘ i ücretsiz yani bedava denemek ister misiniz? İsterim ama otomatik yenilemeden çekiniyorsanız bu yazımızda önereceğimiz yöntemle bu endişenizden kurtulacaksınız.

Netflix’ den herkese ücretsiz 1 ay üyelik bedava. Netflix keyfini yaşamanız için yapılan hediye kampanyası için genel şartlar aşağıda yer alıyor. 1 Ay özel ister “temel” ister “standart” ve isterseniz “özel” paket seçeneklerinden birini seçip 1 ay boyunca para ödemeden Netflix izleyebilirsiniz. Birde hediye kartları durumu var. Başkalarına hediye edebilir veya Netflix firmalara ve kişilere hediye olarak verebiliyor.

Netflix özel pakette neler var?

HD, UltraHD, sınırsız kullanım, aynı anda birden çok kullanım yani 4 kişi aynı anda bilgisayardan, tabletten, cep telefondan ve Smart TV televizyondan Netflix’ i kullanabilir. Beşinci kişi kullanmak istediğinde uyarı verilir. Bir kişi çıktığında diğeri kullanabilir. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Netflix ücretsiz üyeliği istediğiniz gün iptal edebilirsiniz. İlk ay ücretsiz sonraki aylarda ücretlendirilecektir.

Netflix temel paketin üyelik ücreti 15,99, Standart üyelik ücreti 27,99 ve özel paket abonelik ücreti ise 39,99 TL. Paketleri incelediğinizde temel paketinde aynı anda bir kişi izleyebiliyor ve sınırsız kullanım. Standart pakette ise aynı anda iki cihazda izleyebiliyor ve HD kalitesinde yayın desteği var. Özel pakette artı olarak dört cihazda aynı anda kullanım, HD ve Ultra HD imkanı var.

Ücretsiz Netflix kullanma

Netflix üyelik nasıl yapılır aşağıdaki görselleri incleyebilirsiniz. Şimdi gelelim bedava Netflix kullanımına. Netflix kampanyasında 1 ay bedava kullanım hakkı veriyor. Bunun için ön şart kredi kartı bilgilerinin eklenmesi. Cep telefondan üyelik yapanlar içinde mağazadan ödeme planı ekleme. iPhone’ da App Store ve Android içinse Google Play’ dan uygulamayı indirdiğinizde üyelik işlemlerinde ödeme bilgilerinin ekli olması gerekliliği belirtilecek. Örnek iPhone’ da ekrana gelecek “iTunes ile abone ol” butonuyla işleme onay verebilirsiniz. Biz Smart TV’ den ve telefondan işlem yaptık. 

Bedava Netflix üyeliği nasıl yapılır?

  • Netflix web sayfasına girip “1 ay ücretsiz katılın” butonuna tıklayın. “Planları görüntüle” sonra paketi seçiniz.Netflix hesabı oluşturmak için bir e-posta adresini yazınız. Ekran ödeme yöntemi gelecek ve buraya sanal kredi kartı bilgilerinizi yazınız. Yani kredi kartı kullanıyorsanız ve online bankacılık işlemleri hesabınız varsa sanal bir kredi kartı oluşturacaksınız. Bu bilgileri Netflix kart bilgileri bölümüne yazıp onaylayacaksınız. İşlem bu kadar.
  • 1 Ay bedava kullanım bittiğinde seçtiğiniz paketin aylık ücreti yansıyacak. Ücretsiz kullanım hakkının dolmasına 3 gün kala size hatırlatma e-postası gönderilecek. Geldiğinde üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Ya da daha düşük fiyatta olan bir paketi seçebilirsiniz.
  • Bedava kullanım bitti ve unuttum ücret yansımaması için ne yapabilirim? Sanal kredi kartınızla üyelik açtıktan sonra internet bankacılığından hesabınıza girip kredi kartınızı iptal edeceksiniz. Artık satın alım işlemi olamayacak. 
  • Netflix kullanıma devam etmek isteyenler ücretsiz ilk paket özel olanı seçip üç gün kala düşük paketlerden birine geçebilirler. 

Ücretsiz Netflix izleme üyelik bedavaNetflix ücretsiz kullanmaNetflix ücretsiz üyelikNetflix bedava kullanmaNetflix bedava üyelikNetflix bedava izlemeNetflix telefondan bedava izleme 

Netflix iPhone veya Android telefondan bedava izlemek için ödeme yöntemi eklenmesi gerekiyor. Bundan dolayı üeyliği bilgisayardan yapıp sonra telefondan giriş yapabilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2018, 13:08

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak