Whatsapp sabitle özelliği nasıl kullanılır

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Whatsapp' ta en çok konuştuğunuz ve yazıştığınız kişileri ön plana alabilirsiniz. Mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ta sabitleme özelliğini nedir nasıl kullanılır kısaca yer verdik.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Whatsapp sabitleme özelliği nedir ? Bu sorumuza cevap vererek yazımıza başlayalım. Konuşmalarınızı ekranda sabit tutmanızı sağlayan bu özellik ile konuşma penceresini en üstte tutabilirsiniz. Bu özellik ile istediğiniz konuşmalara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Fakat bu özelliği en fazla üç defa kullanabilirsiniz. Aynı anda üç farklı konuşmayı üste sabitleyebilirsiniz.

Whatsapp uygulamasını yoğun olarak kullanan biri iseniz gün içerisinde birden fazla mesajlaşma yapabilirsiniz. Bundan dolayı Whatsapp ekranında bulunan sohbetleriniz fazla karışık görünebilir. Bu özelliği kullanarak bu karışık durumdan kurtulabilirsiniz. Üç farklı sohbetinizi sabitleme özelliğini kullanarak en üste getirerek en fazla kullandığınız sohbetleri en üste getirebilirsiniz.

Whatsapp sabitle özelliği nasıl kullanılır

  • Whatsapp sabitleme özelliğini kullanabilmek için istediğiniz kişinin üzerine parmağınızı basılı tutunuz.
  • Bu işlemden sonra en üst kısımda seçenekler çıkacaktır. Çıkan seçenekler içerisinden Raptiye simgesine tıklayınız.
  • Aşağıdaki resimde bu simge sizlerle paylaşılmıştır. Sabitleme işlemi tamamlandığında “Sabitlendi” uyarısı alacaksınız.

Whatsapp sabitle özelliği nasıl kullanılır

Sabitlediğiniz kişilere ait sohbet ekranı aşağıdaki resimde olduğu gibi en üstte görünecektir. Ayrıca işleminizin başarılı olup olmadığını sohbet ekranın yanında bulunan raptiye simgesinden kontrol edebilirsiniz. Ayrıca eğer sabitlediğiniz sohbet ekranını tekrar kaldırmak istediğinizde ise yine sohbet üzerine basarak raptiye simgesine tekrar tıkladığınızda sabitleme özelliğini devre dışı bırakmış olacaksınız. Bu işlemin ardından “Sabitleme kaldırıldı” yazısı karşınıza gelecektir. www.andronova.net

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Whatsapp sabitleme nasıl yapılır


Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2017, 12:21

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.