Whatsapp uygulama güncelleme nasıl yapılır

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Ünlü mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ta güncelleme işlemlerini anlattığımız haberimizde ister yüklü uygulama üzerinden ister Google Play Store' den yükleme yapabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Whatsapp, en çok kullanılan mesajlaşma uygulamasıdır. Whatsapp uygulamasını sorunsuz olarak kullanabilmek ve eklenen yeni özellikleri kullanabilmek için yazılımı sürekli güncel tutmanız gerekmektedir. Uygulamanın güncelleme ayarlarında herhangi bir değişiklik yapmadıysanız, uygulama yeni sürümü çıkardığında otomatik olarak güncellenecektir. Aşağıdaki başlığımız altında android telefonlarda ve iPhone modellerinde Whatsapp uygulamasını manuel olarak nasıl güncelleyebileceğinizi yayınlayacağız.

Whatsapp güncelleme nasıl yapılır

Whatsapp uygulamasını iki ayrı yöntem kullanarak güncelleyebilirsiniz. Bu yöntemlerden birincisi telefon güncelleme ayarlarını kullanarak güncelleme diğeri ise Google Play Store aracılığı ile güncellemedir. Bu yöntemlerden en kullanışlı olanı ise Google Play Store üzerinden yapılanıdır. Google Palay Store üzerinden kullandığınız uygulamaların en güncel sürümünü takip ederek yükleyebilirsiniz.

  • İlk olarak Google Play Store uygulamasını açınız.
  • Daha sonra arama bölümüne Whatsapp yazarak aratınız.
  • Diğer seçenek ise Uygulamalarım seçeneğine tıklayarak Whatsapp uygulamasına ulaşınız.
  • Uygulama ekranında yer alan Güncelle yazısına tıklayarak uygulamayı güncelleyiniz.
  • Eğer bu  ekranda güncelle yazısını  görmediyseniz ya uygulamanız günceldir veya Beta sürüm kullanıyorsunuzdur. Beta sürümler için güncelleme yayınlanmamaktadır.
  • Eğer güncellemeyi sorunsuz olarak yaptıysanız aşağıdaki ekran karşınıza gelecektir.

Whatsapp uygulamasında güncelleme nasıl yapılır

Diğer yöntem ise Ayarlar – Telefon hakkında – Güncelleme merkezi veya Ayarlar – iTunes – Apple Store adımlarını kullanarak güncelleme yapmaktır.

Whatsapp güncelleme


Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2017, 19:40

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir