Windows 10 kişileri kaldırma

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Microsoft' un kişiler uygulaması nedir? Windows 10 ile karşımıza çıkan kişiler yani kişileriniz hizmeti bazı kullanıcıları rahatsız edebiliyor. Bu durum için kişileriniz nasıl kaldırılır ya da silinir detaylar haberde…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Windows 10 kişiler uygulaması, adres defteri ve sosyal uygulamaları kontrol edildiği yer olarakta adlandırabiliriz. Yani bilgisayar üzerinden bir uygulama ile çoklu iletişim sağlanabilir. Örnek Skype hesabı ile giriş yapılabilir.

Kişiler hizmeti aynı zamanda e-posta uygulaması gibi uygulamalarla da birlikte çalışabilir.

Kişilerde yer alan “kişiler, posta ve skype” bağlantılı olarak çalışır. Kişileriniz uygulaması ile kısayoldan bu hesaplara erişim yapabilirsiniz. Ama kullanmak istemiyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Windows 10 kişileri kaldırma

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Microsoft Windows 10 kişileri kaldırma

Windows 10 kişileri kapatma: Kişilerinizi görev çubuğundan kaldırmak için aşağıdaki siyah alana fareyle sağ tıklayıp “görev çubuğu ayarları” seçeneğine tıklayınız. “Kişileri görev çubuğunda göster” seçeneğini kapatınız. İlgili buton pasif yapıldığında kişiler bildirimi de devre dışı kalacak.

Windows 10 kişileri silme alternatif olarak: Bu adımlara isterseniz ayarlar bölümünden de ulaşabilirsiniz. Denetim masası üzerinden de…

Windows 10 kişileri silmeWindows 10 kişileri pasif etmemicrosoft kişileri kaldırma

Windows 10 kişiler nedir

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

microsoft kişileri kaldırma


Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2018, 15:05

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir