Xiaomi Mi Band nasıl kurulur

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Xiaomi Mi Band 3 ve Band 4 kurulumu işleminde yapılacakların dışında menüde yer alan ayarların incelemesini içeren makalemiz genel bilgi içermektedir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi mi band Xiaomi firmasına ait spor da kullanılmak için tasarlanmış bir akıllı spor bilekliğidir. Xiaomi, sayesinde günlük yaşantınızda yapmış olduğunuz bazı bilgileri öğrenebilirsiniz.

Bu bilgiler; günlük ne kadar yürüdüğünüzü, koştuğunuzu, bunların sonucunda ne kadar kalori yaktığınızı, gece ne kadar uyumuş olduğunuzu, uykunuzun ne kadarının derin uyku ne kadarının afif uyku olduğunu, gösteren bir akıllı bilekliktir. Ayrıca telefonunuza bağlayarak gelen çağrılardan haberdar olabilir, bildirimlerden de haberdar olabilirsiniz.

Bu bildirimlerden haberdar olmanız için akıllı bileklik titreşim ile size tepki gösterir. Bu özellikler dışında alarm kurabilirsiniz ve alarmları isterseniz sesli isterseniz titreşimli isterseniz ışıklı şekilde ayarlayabilirsiniz. Peki, Xiaomi mi band kurulumu nasıl yapılır?

Xiaomi Mi Band kurulumu adımları

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi mi band kurulumu oldukça kolaydır. Günlük yaşantınızda size sizinle ilgili birçok bilgi veren Xiaomi mi band kurulumu şu şekildedir:

  1. Akıllı telefonunuzun mağazasına giderek öncelikle mi fit uygulamasını indirin.
  2. İndireceğiniz mi fit uygulaması em iOS hem de android akıllı telefonlarına uyumludur. Uygulama indirme işlemini tamamladıktan sonra bluetooth aracılığı ile konumunuzu aktif hale getirin.
  3. Konumunuzu ve bluetooth aktifleştirme işlemlerinden sonra akıllı bilekliği telefonunuza yaklaştırın yukarıda bulunan + işaretine basın.
  4. + işaretine bastıktan sonra telefonunuz ile akıllı bileklik Xiaomi mi band telefonunuza yaklaştırın ve kısa süre bekleyin.

Bekledikten sonra Xiaomi mi band akıllı bilekliğinizin bağlantısı gerçekleşmiş olur ve gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Kurulumda giriş ekranı gelecektir. Burada Xiaomi hesabına ihtiyaç duyulmakta. Varsa girin yoksa hesap oluşturun.

  • Manuel Xiaomi hesap açama adresimiz account.xiaomi.com/pass/register
  • Bluetooth açık olduğundan emin olun
  • Doğrulama mesajı gelecek ve onaylandıktan sonra ışıklarda yanıp sönme olacak
  • Hesap kurulum aşamasında cinsiyet, boy, yaş, kilo ve günlük adım hedefiniz yazılması gerekiyor.

Xiaomi mi band ayarları

My Devices, cihaz batarya bilgisine ulaşacaksınız.

Alarm, seçilen gün ve saatte titreşim ile uyarılacak. 

Profile bölümü, kurulumda girilen bilgileri görebilir ve değiştirebilirsiniz. Buradan performans verilerine ulaşılabilir.

Additional Features, ekstradan yapılan antrenmanların ayarları yapılmakta. Şınav veya ip atlama gibi.

Xiaomi Mi Band nasıl kurulur

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir