Yahoo kaybolan veya silinen e-postaları kurtarma

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Yahoo e-postalarınız herhangi bir sebepten dolayı kaybolmuşsa veya yanlışlıkla silinen e-postalarınızı nasıl geri alabileceğinizi bu haberimizde yayınlayacağız. Mailleri geri alma.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yahoo markası eskiden beridir internet dünyasında bulunan bir markadır. Yahoo! Stanford Üniversitesi öğrencilerinden Jerry Yang ve David Filo tarafından kurulmuştur. Bu kurulan portal ilk dönemlerde sadece arama motoru olarak hizmet vermişti. Fakat gelişen teknolojiyle birlikte Yahoo’da yeni özellikler portalına ekleyerek yoluna devam etti. Gelen yeniliklerin en önemlisi yahoo için e-posta servisi oldu. Yahoo’nun bu hizmeti vermesiyle birlikte kullanıcı sayısı oldukça arttı. Yahoo dünyanın bütün ülkelerinde neredeyse o ülkenin dili ile bir web sayfası oluşturmuştur. Firma hizmetlerini hizmet verdiği ülkenin dili ile yaptığından dolayı gitmiş olduğu ülkelerde kendine yer bulmakta zorlanmamıştır. 

Yahoo şirketinin geçmişiyle ilgili bu kısa bilgiden sonra bu haberimizde sizlerle paylaşacağımız konuya gelelim. bu haberimizde yahoo e-posta servisini kullanan kullanıcıların herhangi bir nedenden dolayı e-postalarının silinmesi veya kaybolması durumunda nasıl bir yol izleyeceklerini elimizden geldiğince anlatmaya çalışacağız.

Yahoo kaybolan / silinen e-postaları geri alma nasıl yapılır

Yahoo‘da elinizde olmayan nedenlerden mailleriniz silinmişse veya son bir haftalık süre zarfından kaybolmuşsa bu e-postalarınız kurtarmanız mümkündür. E-postalarınız kurtarabilmek için Yahoo firmasına geri yükleme bildirimi göndermeniz gerekmektedir. Bu geri yükleme isteğini şirkete gönderdiğinizde firma yetkilileri bu konuda çalışma yaprak sizlere dönüş yapacaklardır. Peki yahoo şirketine geri bildirim isteği nasıl gönderilir ? Geri bildirim isteği gönderebilmek için aşağıdaki linke tıklayınız. www.andronova.net

Yahoo iletişim adresi: help.yahoo.com/kb/account/submit-email-restore-request-sln2552.html

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yukarıdaki linke tıkladığınızda aşağıdaki ekran karşınıza gelecektir. Bu ekranda kırmızı kutucuk içerisine aldığımız alana tıklayarak e-postalarınızı kurtarabilirsiniz.

Yahoo kaybolan veya silinen e-postaları kurtarma

Yalnız bazı hatırlatmalarda bulunmakta fayda vardır. Bu yapılan işlemlerde her zaman yüzde yüz kurtarma mümkün olamayabilir. Mesajlarınız son yedi gün içerisinde silindiyse ancak yahoo sizlere destek verebilmektedir. Son olarak ise yahoo şirketine geri yükleme talebi gönderdiğinizde bu isteğinizi iptal edemezsiniz.


Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2017, 00:24

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak