Yandex iletişim destek ile görüşme

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Yandex iletişim Türkiye telefon numarası arayanlar için destek hattı gibi bazı kanallar bulunmakta. Yazımızda çoğu sorunların iletilebileceği destek formları yer alıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yandex müşteri hizmetleri 0212 ile başlayan bir telefon numarası bulunuyor. Bu numaradan pazarlama, ürün desteği ve hukuki gibi durumlar için hizmet veriyor olabilir. Ama hesabıma ulaşamıyorum veya hesabım çalındı gibi başvuruları yapacağınız bir çağrı merkezi değil. Bu gibi durumlar için aşağıdaki Yandex iletişim kanallarına bakınız.

Yandex, Türkiye iletişimi için genel bilgileri aşağıda paylaştık. Şirket Rusya’ nın önemli markalarından biri. Dünya çağında geniş hizmet ağı bulunuyor ve Türkiye’ de ciddi yatırımları yer almakta. Ülkemize ciddi anlamda önem veriyorlar. Çıkardıkları yenilikleri kısa sürede Türkiye’ ye sunuyorlar.

Yandex haritalar ve Navigasyon uygulamaları ülkemizde olduğu gibi global olarak da sık kullanılan servislerden biri. Tabi Google kadar etkisi söz konusu değil ama önemli servisleri bulunuyor.

Yandex iletişim bilgileri

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Yandex destek: Yandex.com.tr/support
  • Yandex e-posta sorunlar: yandex.com.tr/support/mail/web/letter/create.html
  • Tarayıcıyla alakalı sorunlar için: Browser.yandex.com.tr/feedback
  • Yandex şifre sorunu için talep gönderme: Yandex.com.tr/support/passport/feedback.html#faq
  • 007 495 739-22-22 ve Türkiye iletişim 212 386 87 61
  • Yandex Türkiye adresi: “Kolektif House” / Esentepe mahallesi Talatpaşa Cad. Numara 5 Levent

Yandex iletişim destek ile görüşmeYandex iletişim


Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2019, 17:19

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak