YouTube oturum kapatma hesap kaldırma

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

YouTube hesap kaldırma veya değiştirme ayarlarını sizlerle resimli şekilde paylaştık. Televizyondan ve telefondan oturum kapanmıyor sorunu yaşayanlar için net anlatım içeriyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

YouTube uygulamasında açık olan oturumu kapatma ve başka Gmail hesabı eklemek istediğimizde nereden işlem yapıldığını hemen bulamayabiliyoruz. YouTube hesap değiştirme işlemini yaparken ekli olan hesabın doğrulanması gerekebilir. Yaptığımız işlem telefondan ve isteyen Smart TV’ den de aynı sıralamaya benzer işlemi yapabilir.

Hesap silmeden hetsap eklemek isteyenler daha sonra hesaplar arasında geçiş yapabilirler. Dikkat edilecek husus şüpheli oturum algısına takılmamak. Sık hesabın değiştirilmesi nedeniyle şüpheli algısı ortaya çıkabiliyor.

YouTube hesap ekleme, değiştirme ve silme işlemi için:

  • Yukarıdaki profil alanına gireceksiniz. Ayarlar kısımdan “Hesaplar” alanına geçiniz.
  • Buradan ister kapalı kullanmayı isterse ekli hesaplardan birine geçebilirsiniz.
  • Kaldırma işlemi için hesap seçilir ve “Bu cihazdan kaldır” yapılır.
  • Yeni hesap için “Başka bir hesap ekle” kısmından işlem yapıyorsunuz.

Bu adımlar daha çok premium hesabın kaldırılması için tercih edilir. Abonelik süresi dolmak üzere veya dolduğundan pek oturumun işe yaramadığı durumlarda kaldırmak isteyenler olabiliyor. Bazende başka bir hesapta ücretsiz kullanım olduğundan eklemek için kaldırılır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

YouTube oturum kapatma hesap kaldırma

Eğer ücretli hesaptan yararkanacaksanız ayarlardaki p. üyesi ol seçeneğini kullanınız.

YouTube hesap kaldırma

Hesabı sildikten sonra tarayıcıya ekli ise buradan da kalkabilir ve şifresinden emin olmadığınız hesabı kaldırmamanızı öneririz. Bilgisayardan sıfırlamayı başlatırsınız ve telefondan onay vererek yeni şifre ile işlem yapmanız daha mantıklı olacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

YouTube hesap silme


Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2020, 20:23

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.