YouTube video ileri geri sardırma çalışmıyor

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

YouTube ileri geri sarmıyor çözümü nedir? Android telefonda veya Smart TV televizyonda YouTube ileri geri sarma gitmiyor yani videoda ileri geri sardırma olmuyor sorunu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Youtube videolarda ileri geri sarmıyor çözümü için kısa bir öneri adımlarımızla tahmini çözüme ulaşacaksınız. Bu yöntem aynı zamanda da televizyonda Youtube video ileri geri sarmıyor hatası içinde çözüm olacak.

Youtube video ileri geri gitmiyor sorunu bizde Philips Smart TV televizyonda gerçekleşti. Soruna neden olan nedir tam anlayamadık ama çözümünü bulduk. Video ileri sarmama sorunu büyük ihtimal ya uygulamada çıkan bir sistem sorunundan veya Youtube güncelleme geldi ve güncellemeden sonra bu hata oluştu. Ben güncelleme yapmadım derseniz cevabımız otomatik güncelleme açık olabildiğinden arka planda yapmış olduğu.

YouTube ileri geri neden gitmiyor

Youtube video ileri geri neden sarmıyor için yukarıda açıklamada belirttik. Çözümüde dolaylı yolla açıklamamızda yatıyor. Sorun ister güncelleme kaynaklı isterse başka bir nedenden çıksın çözüm aynı olacak. Videoda ileri geri tuşu çalışmaması yön tuşlarının uygulamada geçersiz olmasından. Normalde ayarlar menüsünde dolaşırken yön tuşları çalışmakta. Buradan anlayacağımız Youtube uygulaması sorun çıkarmakta. Yazımız videolarda ileri geri alamıyorum kesin çözüm olabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

YouTube ileri geri sarma çalışmıyor çözümü

  • Telefonu veya televizyonu kapatıp açın.
  • Youtube ileri geri sardırma çalışmıyor ise çözümü için aşağıdaki sıralamayı takip ederek deneme yanılma yoluyla bulacağız. Önemli olan sıralamayla işlem yapmanız.
  • Youtube güncellemeleri kaldırın. Nasıl kaldıracağınızı bilmiyorsanız aşağıdaki açıklamayı okuyun.
  • Youtube güncellemesini kaldırıp denediniz ve sorun giderildiyse o zaman tekrar Youtube güncelleyiniz.
  • Sorun devam ettiğini varsayarak Youtube uygulama önbelleğini temizleyip deneyin.
  • Youtube arama geçmişini silerek deneyin.
  • Televizyonlarda Youtube bölümleri 3-4 tane olabiliyor. Aramalar, giriş kayıtları veya tanımlamalar gibi ne varsa silin.
  • Youtube oturumundan çıkış yapın. Ayarlardan çıkış yap butonuna tıklayıp deneyin. Daha sonra isterseniz tekrar mail adresinizle giriş yapınız.
  • Cihazın yazılım sürümü güncel değilse güncelleyin.
  • Yazılım uyumsuzluğu varsa araştırın. Eski Android sürümlerde sorun çıkabilir. Bu iPhone telefonlar içinde geçerli.

Smart TV televizyonda YouTube güncellemeleri kaldır nasıl yapılır?

Google Play uygulamasına girip açılan yerdeki “Uygulamalarım” veya “Uygulamalar” bölümüne girip Youtube bulup üstüne tıklayıp “Güncellemeleri kaldır” yapınız. Sonra Youtube açıp ileri geri butonu çalışıyor mu test edin. Çalışıyorsa sonra tekrar Play Store’ ye girip Youtube uygulamasını güncelleyin.

Android YouTube ileri geri sardırmıyor

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Telefonda Youtube ileri geri çalışmıyor çözümü içinde yine uygulama güncellemelerini kaldır yaparak. Bunun için görsel anlatımımıza bakınız. 

Uygulamalardan Youtube bulunuz ve dokunun. Yukarıda alt alta üç noktaya dokunup “Güncellemeleri kaldır” yazısına dokunun. Sonra tekrar uygulamayı güncelleyerek deneyiniz. Ama yine denedikten sonra güncelleyiniz.

YouTube video ileri geri sardırma çalışmıyorAndroid Youtube ileri geri sardırmıyortelevizyonda Youtube güncellemeleri kaldır


Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2019, 04:27

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.