Zoom ve EBA enter meeting password hatası

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Zoom uygulaması yüklü Windows 10 bilgisayarda EBA meeting password ve finish registration to join the meeting hatası çıkabiliyor. Peki çözümü nedir ne demek?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

EBA enter meeting password ne demek diye merak edenler ve çözümünü arayanlar için herhangi bir yazılım ve eskik dosya gereksinimi bulunmuyor. Genelde kullanılan Zoom uygulamasının yaptığı söylenmekte. Sanırım çakışma gibi bir durum söz konusu veya sanki aynı platforma üzerinden bağlanıyormuş gibi sorun çıkarıyor. Belki bağlantı sırasında aynı gereksinimlerde bir şey kullanıyor olabilir.

Zoom varsa denetim masasından “Program özellikler” veya “Program kaldır” bölümünden kaldırmanız olacak

Zoom’ da yapılabilecekler için:

  • Zamanlama işaretine dokunun
  • Toplantı seçeneklerini ayarla
  • Ayrıntılarına aşağıda ulaşacaksınız
  • Gizlilik için şifre seçmek gerekebilir. Toplantı seçeneklerinin altında “Toplantı şifresi iste” ve zamanla
  • Birde arka planda çalışan Zoom’ un sonlandırılması iş görebilir.

Yukarıdaki ikinci öneri kaldırmadan deneme yapılması için olabilir. Program çakışması gibi durum olabileceğinden dolayı kaldırma en doğrusu olabiliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

EBA TV canlı yayın girişlerinde çeşitli hatalar alınmakta. Bunlardan başlıkta yer alan dışında “Finish registration to join the meeting ve tap ok to register this webinar” ne demek bunlara da göz atacağız.

Bu uyarılarda birinde “Toplantıya katılmak için kaydı tamamlayın” ve diğerinde ise “Web seminerini / kayıt işlemini kaydetmek için tamam’a dokunun” şeklinde bir mesaj verilmekte. Bunlarında temelinde ya eksik bilgilendirme, ya erişim sıkıntısı veya Zoom nedeniyle oluşmakta.

Yapılan işlemlerden sonra devam eden bilgisayarlarda sistem geri yüklemesinin başlatılması, tarayıcı değiştirme veya geçmişin silinmesi ve sıfırlama işlemi yapılması gerekebilir.

Zoom ve EBA enter meeting password hatası

Canlı ders uygulamasında yaşanan sıkıntılarla ilgili çok sayıda yazımız bulunmakta. Sıkıntıların temelinde yoğun kullanımdan kaynaklı erişim sorunları yaşanırken az sayıda bir hatada ise eksik dosya nedeniyle ortaya çıkan uyarılar bulunuyor. Bu durum bilgisayarda ağırlıkla yer alırken cep telefonuyla alakalı hatalar içinde yine hazırladığımız konulara sitemizden bakmanızı öneriyoruz.

EBA, uzun bir dönem hayatımızda olacak ve yine duruma göre ara ara yararlanılacağını düşünüyoruz. Virüsün neden olduğu bu durum çoğu üniversite’ nin bu tarz eğitime yönelmesini hızlandırdı. Kendi uygulamaları konusunda çalışan okullar var. Yani zamanla bu yöne kaymalar olacağını düşünüyoruz.


Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2020, 15:12

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir