Binance yeni cihaz girişini onaylayın ne demek

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Binance yeni cihaz girişini onaylayın ekranı geliyor ama bir şey çıkmıyor diyenler olabilir. Birde cihaz girişi nasıl onaylanır bilmeyenlerde olabiliyor. Ne demek ve çözümü yazıda.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Binance, çok uzun yıllardır piyasalarda bilinen ve özellikle kripto dendiğinde akla gelen platformlardan biridir. Günümüzde çok sayıda web sitelerinde Bitcoin ve altcoin alım satımı yapılmakta ve bize göre çoğu ileriye dönük bir güven vermiyor. Geçmişte çok sayıda firmanın battığına şahit olduk ve bir kısmı da dolandırıcı çıktığını söyleyebiliriz. Bundan dolayı temeli sağlam ve yasal olan yerlerin tercih edilmesini öneriyoruz. Bunlardan biri Binance diyebiliriz.

Binance, kendi parasıyla da bu piyasa içerisinde önemli yer alan paralardan biri ve şirketin güçlü bir yapısı var. Türkçe dil desteği gibi Türkiye içinde gerekli çalışmaları yakın bir zamanda yapmıştır. Para yatırma ve çekme işlemlerini sıkıntısız yapmanızı sağlıyor. Dikkat edilecek şeylerden biri sanal para aktarırken yanlış cüzdana ve yanlış numaraların kullanılmamasına dikkat etmeniz. Neyi nereye yazacağınızı bilmeniz gerekiyor.

Yeni cihaz girişini onaylayın, çoklu giriş güvenliği olarak belirlenen yöntemlerden biridir. İki aşamalı olarak kullanılan yöntemlerin çoğunu farklı sistemlerde görebilirsiniz. Doğrulama e-postayla, telefonla, Google Authenticator uygulamasıyla ve güvenli cihaz gibi yöntemlerle yapılmakta. 

Binance yeni cihaz girişini onaylayın kırma gibi bir yöntem arayanlar olabilir. Yapılacak işlem sitenin destek kısmının kullanılması. Güvenliği kaldırmak için kimlik doğrulamasından geçmeniz gerekebilir ve sizden kimliğinizin görüntüsü istenilebilir. Sonrasında inceleme süreci başlayacak ve herhangi bir problem çıkmazsa girişten bu yöntem kaldırılacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Binance yeni cihaz girişini onaylayın ne demek

Binance iletişim için destek talebini oluşturmadan önce kontrol edeceğiniz kısım:

  • www.binance.com/tr/support
  • SSS alanına girip durumunuzla alakalı bir şeyler var inceleyin.
  • Talebi göndermek için www.binance.com/tr/support/requests/new bağlantıyı açın.
  • Güvenlik sorunu başlığını seçin.
  • Konunun başlığını, açıklamasını, e-posta adresinizi, telefon numaranızı ve ekler yazan kısımdan da dosya veya resim gönderme işlemini yapınız.
  • Son adım doğrulamada kimlik kullanımı için yapılabilir.


Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2020, 15:59

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak