BluTV nedir? nasıl kullanılır?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

BluTV nedir? BluTV nasıl kullanılır? Dijital televizyon olarak anılan BluTV üyelik sistemiyle TV, tablet ve telefondan filmleri ve dizileri reklamsız izleme imkanı sağlayan platform.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

BluTV nedir? nasıl kullanılır ve ne işe yarar? BluTV, ziyaretçilerin istedikleri her yerden ulaşabildiği dijital TV’ dir. BluTV ile çok fazla çeşitte spor yayınlarının dışında, dizileri, filmleri ve canlı yayınları kesintisiz bir şekilde izlenebilir. BluTV, farklı özellikleri ve kullanıcı dostu olması ile dikkat çekmektedir.

BluTV, şu an için Doğan Holding’ in bünyesinde hizmet veren bir yapı. Özellikle Smart TV televizyonlarda karşımıza çıkmakta. Hadi detaylarını bir inceleyelim.

BluTV nerelerde kullanılabilir?

BluTV, internet üzerinden kullanılan bağlantıyla bilgisayarlarla, tablet ve cep telefonu gibi çoğu cihazlardan önemli tüm yayınları izleme imkanı sağlamakta. BluTV ile çoğunlukla ay içerisinde yeni yapılarla güncellenmekte. Yabancı ve yerli yapımlar, canlı yayınlara, spor ve yaşam içerikli yayınlara ulaşılabilir. Bunların haricinde BluTV üyelerine özel kampanyalar ve özel yapımlara kolay bir şekilde ulaşma imkanı gibi seçenekler de mevcuttur. BluTV platformunda üyelik sistemi vardır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Üyeler, platform içerisinde her ay aynı fiyat seçenekleri ile karşılaşmadan güncellenen içerikleri izleyebilir ve istedikleri yayınlara kolay bir şekilde ulaşabilir. Bunların haricinde BluTV platformunu denemek için 7 günlük ücretsiz kullanım hakkı bulunmaktadır. Platform içerisinde yer alan filmlere ulaşmak için BluTV’nin ana sayfasını ziyaret edebilir, üyelik için gerekli olan kısımları doldurarak sınırsız ve kesintisiz bir film keyfi yaşayabilirsiniz.

BluTV nedir? nasıl kullanılır?

BluTV özellikleri nelerdir?

BluTV içerisinde yerli ve yabancı kategoride bulunan yüzlerce film izleyicilere sunulmaktadır. Filmler HD kalite, Türkçe dublaj veya orijinal dil seçenekleri üzerinden izlenebilmektedir. Bunların haricinde platform içerisinde yer alan filmler, filmin türüne, filmin almış olduğu Imbd puanına göre listelenebilmektedir. BluTV aboneliği ve abonelik fiyatları için BluTV’nin resmi sitesinden detaylı bilgiler edinebilir, sormak istediklerinizi site içerisinden ilgili kişilere iletebilirsiniz. 

BluTV iletişim müşteri hizmetleri ile her türlü sorunda anında hizmet alabilirsiniz. 


Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2019, 09:15

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak