EBA ERROR MESSAGE LOG OUT THEN RELOGIN hatası

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

EBA girişte INFORM MESSAGE ATTENTION ile başlayan bir hata aldığınızda devamında size relogin ile cevap veriliyor. Ne demek yani tekrar giriş yapın.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

EBA girişte “INFORM_MESSAGE_ATTENTION ERROR_MESSAGE_LOG_OUT_THEN_RELOGIN” hatası alanların çoğu giriş ekranında uzun süre bekleyenler oluyor. Ara ara girmeye çalıştığınızda ve ekranda yükleniyor yazısı çıktığında baya bir süre beklediğinizde bu şekilde bir sorunla karşılaşıyorsunuz.

Hatanın Türkçesi “Bilgi mesajı dikkat. Hata mesajı sonrası relogin” şeklinde oluyor. Yani girmeye çalıştı ama “Relogin” uyarısı ne demek derseniz tekrar giriş yapın cevabı oluyor.

Öncelikle bu uyarının genel sebepleri sunucu yoğunluğundan kaynaklıdır. Yani aşırı siteye şifre ile giriş denemeleri sırasında karşılaşılıyor. Bundan dolayı bazen önerdiğimiz yöntem iş görmeyebiliyor.

EBA TV canlı yayın giriş hatası

EBA ERROR MESSAGE LOG OUT THEN RELOGIN şeklinde Google Chrome tarayıcısıyla veya İnternet Explorer’ de çıktığında yapabileceğiniz ilk önerimiz sıfırlama yöntemi olacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Alınan uyarı çoğunlukla yoğunluk sebebi ile girş yapamya çalıştığınızda uzun bir süre aynı sayfada kaldığınızda açmaya çalıştığında açamadığında verilen bir uyarıdır. Buraya T.C. kimlik numarasıyla ve şifreyle girdikten sonra çıkabilmekte.

Bilgi: Aşağıdaki yöntemi denemeden önce Chrome geçmişini silip (Tüm zamanları) denedikten sonra aşağıdakine geçiniz.

EBA tarayıcı sıfırlama yöntemiyle çözüm

Chrome kullananlar için sağ üstte üç çizikle “Ayarlar” kısmını açınız isteyen satıra bunu chrome://settings yazarak girebilir. Sonra aşağıdakilerle devam edelim.

  • Yan kısımdan “Gelişmiş” bölümünü açın  
  • Altında “Sıfırla temizle” girin    
  • “Ayarları orjinal varsayılan” yazan ilk seçeneğe dokunun  
  • “Ayarları sıfırla” yapınız

Bu işlemle daha önce girilen her şey silinir ve yapılan ayarlamalar kalkar ilk kurulum zamanına döner. Bundan önce isterseniz tarayıcının geçmişinin temizlenmesi belki çözüm sağlayabilir. Yani sıfırlamadan önce bunu uygulayın.

EBA ERROR MESSAGE LOG OUT THEN RELOGIN hatasıEBA ERROR RELOGIN ne demekEBA tarayıcı temizleme

Diğer denenecek yöntemler ise şöyle:

  • Bilgisayarın yeniden başlatılması
  • Modem kapatılması
  • Farklı tarayıcıların kullanılması
  • DNS ile test edilmesi
  • Sistemin geri yüklenmesi (Eğer genelde sıkıntı yoksa yani sisteminiz kaynaklı olduğundan eminseniz)


Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2020, 17:13

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir