Exxen ücretsiz nasıl kullanılır hesap nasıl açılır

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Exxen platformu bugün yayın hayatına başladı ve yavaş yavaş şekillenmeye devam ediyor. Haberde sizlere üye olma ve ücretsiz film izlemek için ne yapılacağından bahsedeceğiz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Exxen, Acun Ilıcalı’ nın kurtuğu Netflix tarzı bir platform. Bugün itibaren yayına girdi ve yavaş yavaş çeşitli yapımları bünyesine katıyor. Şu an için uygun fiyatta iki paket seçeneği bulunuyor. Platformun büyümesi adına reklam ve önemli yapımları yayına alması gerekiyor.

Bence böyle bir hizmetin pandeminin başlarında çıkması daha mantıklı olabilirdi. Geçmişte yoğun kullanım zamanlarında daha hızlı büyüyeceğini düşünüyorduk. Tabi bu yılda eskisine göre az da olsa yine COVİD ile bazı yasaklar devam edeceğini düşünüyoruz.

Exxen hesap açmak ve ücretsiz kullanım önerisi için yapacaklarınız:

1- Bilgisayar veya telefondan exxen.com web sitesine giriniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

2- Ücretsiz 7 gün izle butonuna tıklayın.

3- Ad soyad ve mail alanını doldurun.

4- Şifre belirlemeniz için ilgili ekran açılacak. Artı cep telefonu numaranızı girmeniz isteniyor.

5- Paket seçimini yapmanız için başka bir ekran açılıyor. (9.9 TL veya 19,9 TL) Reklam yok paketi full artı reklamsız izleme imkanı sunuluyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

6- Abone ol ile son ekran olan kredi kartı bilgilerinin girilmesi için ilgili alanlar doldurulacak. 

Bir hafta ücretsiz Exxen kullanımı başlayacak ve 8. gün ücretlendirme başlayacak. Ücretli abonelik sonlandırılana kadar devam edecek. İsteyen 7 gün dolmadan aboneliğini iptal edip ücretlendirmeden deneme yapmış olur.

Çoğu kullanıcı büyük ihtimal süre dolmadan iptal etmediğinden ücretlendirilecek. Bunun önlemini almanız için sanal kartla işlem yapınız. Abonelik işlemini yaptıktan sonra kartı geçici devre dışı bırakabilirsiniz. Bunun dışında sanal kartınızı iptal edebilirsiniz. Bazı bankalarda 1 yıl içerisinde toplamda 20 kez s.kart oluşturulabiliyor.

Exxen ücretsiz nasıl kullanılır hesap nasıl açılır

Exxen hesap nasıl açılır

Şu an için özelliklerinde tüm içerikleri tablet, telefondan ve bilgisayardan izleme imkanı sunuluyor. HD içeril, aile ve çocuk profili yer alıyor.

Exxen nasıl kullanılır


Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2021, 17:02

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.